Dankbaarheidslijstje #5: lentezon, Bridgerton en verkopen bij Swan Market Store

dankbare momenten

Ook de maand maart is weer voorbij gevlogen. En dat betekent dat het tijd is voor een nieuw dankbaarheidslijstje. In maart heb ik voor mijn gevoel niet zoveel bijzondere dingen meegemaakt. Ik vond het gevoelsmatig dan ook moeilijker om een lijstje te maken met dankbare momenten. Echter zijn de dankbare momenten juist de kleine dingen die we vaak voor lief nemen en vanzelfsprekend vinden. Het was daarom een goede oefening voor mezelf om eens even goed stil te staan bij al deze momenten. Want uiteindelijk zijn de kleine dingen in het leven, juist de grootste dingen. Dat is uiteindelijk waar het leven om draait. Let’s go to my dankbaarheidslijstje van maart (2022).

Dankbaarheidslijstje #4 (dankbare momenten van maart 2022)

☾ Mijn vorige dankbaarheidslijstje sloot ik af met het benoemen van het goede weer. En daar begin ik dit lijstje graag mee. Want wat heb ik genoten van de eerste zonnestralen van 2022. Terwijl ik dit aan het schrijven ben, is het koud, grijs, grauw én valt er heel wat regen. Ik kijk zo uit naar de volgende lentedagen. Maar ik ben in ieder geval blij dat we al even hebben genoten van een week vol zon.

☾ Naast het feit dat het goede weer in aantocht is, vind ik het ook heerlijk dat het steeds langer licht is. Ik word daar persoonlijk zo blij van. Ik ben zelf namelijk geen grote fan van de donker. Hierdoor vind ik het ook chiller om ’s avonds nog even een rondje te lopen.

☾ Van nature ben ik geen lezer. Mij maak je gelukkiger met een goede serie of een spannende film. Maar aangezien ik wel vaak achter een scherm zat, besloot ik toch maar weer een poging te wagen. Daarom ben ik begonnen aan een roman genaamd ‘Holland’. Het is een boek van de schrijver Rodaan Al Galidi. Eerder schreef hij het boek ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg‘ en ‘Holland‘ is een vervolg op dat boek. ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’ had ik gelezen voor mijn leeslijst in havo 5 (moet je nagaan haha 🙃). Dit was ook meteen de laatste roman die ik las. Nu ben ik dus begonnen aan ‘Holland’. En ik moet zeggen dat ik het plezier weer een beetje heb gevonden in het lezen. Heel fijn!

☾ We moeten het écht even hebben over de allerbeste serie van dit moment: Bridgerton. Eerder deze week kwam de serie al aan bod in mijn lijstje met kijktips van dit moment. Ik heb de afleveringen expres niet gebinged, omdat ik dat zonde vond. Ik heb de serie uitgesmeerd over anderhalve week. Puur zodat ik er langer van kon genieten. Ik bedoel, wie wil er nou niet iemand zijn ‘bain of their existence and the object of their desire‘ zijn?

☾ Oké, ik schreef net dat er geen grote dingen in mijn leven waren gebeurd. Maar eigenlijk is dit toch wel groot dingetje. Mijn kaarsen zijn namelijk niet alleen online te koop, maar ze zijn ook te vinden bij de Swan Market Store in Den Bosch. Swan Market Store is een conceptwinkel die in meerdere steden te vinden is. Zo heb je er een in Den Haag, Rotterdam, Breda, Leiden én natuurlijk ook Den Bosch. Ik ben er stiekem wel heel trots op dat mijn kaarsen in een échte winkel te vinden zijn. Toen ik vorig jaar begon met het maken van kaarsen, had ik nooit verwacht dat dit binnen een jaar haalbaar zou zijn. Dit is toch wel iets wat ik niet vanzelfsprekend moet vinden en waar ik wel even bij stil mag staan.

☾ Daarnaast vind ik het zó tof om te zien dat mensen kaarsjes bestellen bij Luzz Candle. Iedere bestelling is voor mij weer een feestje. Van het maken tot aan het verzenden. Maar ook de mensen die Luzz Candle supporten door middel van het liken van posts en reels ben ik heel dankbaar. Door al deze mensen kan mijn kleine bedrijfje beetje bij beetje groeien. En daar word ik héél blij van.

☾ Tot slot heb ik mijn plezier in het bloggen ook weer deels teruggevonden. Een tijd lang had ik weinig inspiratie. Ik wist echt niet waar ik over moest schrijven. Vaak startte ik met artikelen, maar ik maakte ze dan vervolgens niet af. Ik probeer er nu langzaam weer ritme in te krijgen. Ook probeer ik weer twee keer per week een artikel online te plaatsen. Stay tuned…

Wat waren jouw dankbare momenten van de maand maart?

Yaika Tak

Dit artikel bevat affiliate links. Wil je hier meer over weten? Check dan mijn disclaimer!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 14 april 2022 / 13:16

    Oh MY Bruiser! Hoe fantastisch is het dat je kaarsen nu ook bij Swan te koop zijn? #lifegoals!! Mega leuk om te lezen dat je weer meer plezier vind in het bloggen. Ik mis het bloggen zelf echt zo enorm, maar ik ben echt nog altijd aan het zoeken naar wat ik nu eigenlijk echt wil doen…

    Ik denk dat ik het meest dankbaar ben voor het feit dat het langer licht is momenteel (en voor de lentevakantie)

  2. 15 april 2022 / 13:25

    Hee, wat leuk dat je kaarsen nu ook te koop zijn bij Swan Market! Gefeliciteerd!
    Ik geniet ook zo van het warme weer en de langere dagen, heerlijk. Kom maar op met die zon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.