Favoriete woonaccessoires: deze mogen niet ontbreken in je interieur

favoriete woonaccessoires

Als er iets is wat ik leuk vind om te doen, is het wel het inrichten van ruimtes. Nu kan ik moeilijk keuzes maken, dus het uitzoeken van grote meubelen laat ik liever aan anderen over. Het zijn vaak immers grote uitgaves waar je goed over na moet denken. Wat ik daarentegen wel heel leuk vind, is het kopen van woonaccessoires. Ik kan uren snuffelen naar nieuwe vaasjes, plantjes en kaarsjes. Het zijn kleine dingen die je interieur maken of breken. Bovendien maken woonaccessoires van je huis een thuis. Laten we meteen gaan naar mijn vijf favoriete woonaccessoires van dit moment!

1. Kaarsen

We starten meteen met één van mijn favoriete woonaccessoires, namelijk kaarsen. Deze komt natuurlijk niet uit de lucht vallen, aangezien ik een eigen kaarsenwebshop heb. Naast mijn eigen kaarsen, vind ik geurkaarsen ook echt een musthave. Geuren blijven goed en lang hangen in ons geheugen. We verbinden er zelfs herinneringen aan. Een geurkaars maakt een woning daarom heel persoonlijk voor mij. Bovendien vind ik sommige ‘aesthetic’ kaarsen gewoon een heel mooie toevoeging aan mijn interieur. Zo is een body candle (kaars van een vrouwelijk lichaam) écht mijn persoonlijke favoriet.

2. Kunstplanten

Persoonlijk ben ik echt een plantkiller. Ik had gewild dat ik een goede planten-moeder zou zijn, maar dat is helaas niet voor mij weggelegd. Toch vind ik groen in mijn huis (of kamer) heel erg tof. Ik vind zelfs dat er planten in een huis moeten staan. Daarom zijn kunstplanten voor mij echt een uitkomst. Bij Maxifleur hebben ze een groot aanbod aan kunstplanten, -bomen en -bloemen. Wat ik er zo fijn aan vind, is dat je per kamer de beste planten gemakkelijk kunt vinden. Dus zoek jij een mooie eyecatcher voor je woonkamer? Kijk dan bij de kunstplanten voor je woonkamer. Heel fijn!

Favoriete woonaccessoires
Afbeelding: www.maxifleur-kunstplanten.nl

Naast kunstplanten, vind ik kunst klimop ook heel leuk. Op deze manier kun je meer kleur aan je woning geven. Bovendien kun je er gemakkelijk gedeeltes in je woning mee scheiden. Ook kun je het zowel binnen als buiten ophangen. Zo kun je er in de zomer in je tuin ook nog van genieten!

3. Vloerkleed

Eerst was ik hier niet zo fan van, maar sinds een jaartje vind ik ze heel tof. Vloerkleden kunnen een kamer echt een heel andere vibe geven. Zo vind ik Perzische tapijten heel leuk (overigens niet voor mijn eigen kamer – ik heb weinig kleur én dit past net niet helemaal bij de rest). Wat wel heel leuk staat in mijn kamer is een rond vloerkleed van ‘riet’. En deze vind ik persoonlijk ook nog eens heel leuk. Je kunt je kamer een heel ander gevoel geven door er een vloerkleed weg te leggen. En dat maakt een vloerkleed voor mij een echte interieur musthave.

4. Vazen

Persoonlijk houd ik heel erg van natuurlijke kleuren (neutrals). Voornamelijk de beige, wit en andere lichte tinten. Daarnaast vind ik organische vormen heel leuk. Tegenwoordig zie je overal keramieken vazen van organische vormen in witte en beige kleuren. Deze vazen zijn helemaal mijn ding. Bij mij staan er droogbloemen en Pampas pluimen in. Deze hoef ik ook geen water te geven, dus dat komt goed uit haha. Nee maar even zonder grapjes, deze vazen vind ik een échte toevoeging aan mijn kamer. Ik ben er heel blij mee.

5. Posters

Tot slot vind ik posters echt heel leuke toevoeging aan je interieur. Zelf vind ik posters met abstracte lijnen/figuren heel tof. Daarnaast ben ik een echte quote-lover. Sommigen cringen hier heel erg van, maar ik haal er soms echt energie uit. Bovendien vind ik het gewoon mooi staan in combinatie met andere posters. In mijn interieur (of naja, op mijn kamer) hangen er in ieder geval een paar. En daar ben ik heel blij mee!

Wat zijn jouw favoriete woonaccessoires?

Yaika Tak

Dit artikel is geschreven op basis van eens samenwerking. Wil je hier meer over weten? Check dan mijn disclaimer!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.