Disclaimer

Sommige artikelen op www.yaikatak.nl zijn gesponsorde artikelen. Dit is natuurlijk super tof, maar ik vind het persoonlijk wel heel belangrijk om hierover transparant te communiceren. Ten aller tijden zijn de gesponsorde artikelen gebaseerd op mijn eerlijke mening en/of ervaring. Daarnaast staat er altijd onderaan het artikel vermeldt als er sprake is van een vorm van sponsoring. Hieronder leg ik de verschillen uit tussen de verschillende vormen van sponsoren en vertel ik hoe ik dit vermeld.

Samenwerking

Als er sprake is van een samenwerking, betekent dit dat ik iets voor het artikel heb gekregen. Dit kan een product zijn of dit kan een vergoeding zijn. Onderaan het artikel zal dan ook te lezen zijn dat dit artikel tot stand is gekomen door middel van een samenwerking.

Producten van PR-bureau’s

Soms krijg ik ook producten opgestuurd van PR-bureau’s. Hier hoef ik in principe niks mee te doen. Ik krijg hier ook niks extra’s voor. Het is echt een keuze om hierover te schrijven. Vaak schrijf ik hier wel een artikel over, aangezien het producten zijn die aansluiten op mijn blog. Onder het artikel is te lezen dat ik deze producten heb gekregen van een PR bureau.

Affiliate links

Tot slot zijn er ook artikelen die affiliate links bevatten. Als jij iets via die link besteld, krijg ik een klein percentage. Jij betaalt hier als lezers niet meer voor en je betaalt dus gewoon de originele prijs. Als een artikel affiliate links bevatten, staat dit onderaan het artikel vermeld.

Yaika Tak