Samenwerken

samenwerken

Om te beginnen: wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen én wellicht wilt samenwerken met mij. Ik heb de pagina opgedeeld in verschillende secties: voor bedrijven en voor medebloggers.

Voor bedrijven

Ik sta altijd open voor samenwerkingen. Sterker nog, ik vind het enorm leuk om samen te werken met u als bedrijf of organisatie! De enige voorwaarde die ik heb, is dat de samenwerking moet passen bij mijn blog en mijn idealisme. Door mijn creatieve en open blik is er echter vaak wel iets mogelijk. Daarnaast is er ook veel mogelijk betreft de vorm van de samenwerkingen. Denk hierbij aan reviews, winacties en advertorials. De samenwerkingen zullen altijd gebaseerd zijn op mijn eerlijke mening. Heb je interesse? Dan kun je mailen naar info@yaikatak.nl of je kunt het onderstaande contactformulier invullen.

Voor de medeblogger

Naast mijn eigen blog, vind ik het ook leuk om artikelen te schrijven voor andere websites en blogs. Ik heb al een aantal gastartikelen mogen schrijven voor verschillende blogs. Wil jij een gastartikel of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de mail info@yaikatak.nl of vul het contactformulier in.

Voorbeeld van gastartikelen:
Vijf pedagogische series die jij gezien moet hebben
Het verschil tussen een paniekaanval en een angstaanval
Vijf series en films die ons een kijkje geven in veelbesproken, inspirerende wijken

Contactformulier