Review: Inglot’s Natural Origin nagellak

inglot nagellak

Het is weer eens tijd voor een review. Ik heb namelijk een héél leuk pakketje ontvangen van Inglot. De zomer is in aantocht en daarom heeft Inglot maar liefst zeven (!) nieuwe kleuren toegevoegd aan hun nagellak lijn. De kleuren zijn lekker zomers en fel én sluiten daarom naadloos aan bij de zomertrends van 2022. Uiteraard heb ik de nieuwe kleurtjes meteen uitgeprobeerd. Wat ik ervan vind? Dat lees je hieronder!

Inglot Vegan Nail Polish

Om te beginnen wil ik nog net iets meer vertellen over de nagellak van Inglot. De gehele lijn is namelijk vegan en cruelty free. Dit is iets wat ik persoonlijk heel belangrijk vind. Bovendien is de ‘breathable’ formule toegepast op bijna de gehele lijn. Dit houdt in dat de nagel ondanks de nagellak nog steeds kan ‘ademen’ en dus gewoon zuurstof en water doorlaat. Op deze manier is de nagellak veel minder schadelijk voor je nagels. Heel erg fijn!

Ik heb al meerdere kleuren uitgeprobeerd én ik moet zeggen dat ze heel gemakkelijk en dekkend lakken. Ook blijft de nagellak lang mooi. Ik heb twee laagjes gelakt (zonder topcoat en basecoat) én het zit er al een kleine week op. Ook chipt de nagellak bijna niet, that’s how we like it!

inglot nagellak

Inglot’s Summer Collection

Zoals ik net al vertelde, heeft Inglot maar liefst zeven nieuwe kleuren toegevoegd aan de nagellaklijn. Ik heb de kleurtjes Lemon Curd (027), Papaya Sorbet (029) en Baby Lavender (031) thuis mogen ontvangen. Aangezien ik vaak nude-kleurige outfits aan heb, vind ik het heel tof om wel een felle, zomerse kleur op mijn nagels te hebben. Sterker nog, dit maakt voor mij een outfit juist compleet. Wat mij betreft zijn dit dé perfecte kleuren om mijn basic nude outfits mee af te maken.

Lemon Curd

De eerste kleur is Lemon Curd (027). Dit is een heerlijke felle kleur voor een zomerse dag. Ik vind deze kleur vooral heel mooi wanneer je handen en huid al een beetje verkleurd zijn. Bovendien kan deze nagellak je outfit echt helemaal afmaken. Het felle geel kan een normale outfit meteen een boost geven. Hij dekt erg goed, ik heb namelijk maar twee laagjes op mijn nagels. En dit is het resultaat.

inglot nagellak

Papaya Sorbet

Ook Papaya Sorbet (029) is een lekker zomers kleurtje. Van de buitenkant lijkt hij misschien meer roze, maar het is toch echt een feloranje kleurtje. En deze komt natuurlijk bijzonder goed van pas. Helemaal als je in Nederland woont. Papaya Sorbet dekt enorm goed. Ik moet wel zeggen dat ik op de en of andere manier felle, dekkende kleuren moeilijker vind lakken. Dit komt misschien omdat je ‘foutjes’ sneller ziet dan bij lichte kleuren. Of misschien is het alleen gevoelsmatig, dat kan natuurlijk ook. Hieronder heb ik de zomerse kleur op mijn nagels (ook twee laagjes gelakt).

papaya sorbet

Baby Lavender

De laatste kleur die ik heb ontvangen is Baby Lavender (031). Dit is denk ik mijn favoriete kleur van de nieuwe zomercollectie. Baby Lavender is een heel mooie paarse pasteltint. Je ziet deze kleur de laatste tijd ook overal terugkomen. Hij is iets minder opvallend dan Lemon Curd en Papaya Sorbet. Baby Lavender kun je gemakkelijk iedere dag ophebben en is voor iedere gelegenheid geschikt. Wederom heb ik twee laagjes Baby Lavender op mijn nagels. Yes, love it!

baby lavender

Wat vind ik van de Origin Natural nagellak van Inglot?

Ik kan maar één ding zeggen over de nieuwe kleuren van nagellak van Inglot: ik ben fan! Naast de nieuwe zomerkleuren hebben ze nog veel meer mooie kleuren, waaronder veel nude-kleuren. Dit is iets waar mijn hart natuurlijk sneller van gaat kloppen. Mijn mening is over het algemeen zeer positief. Het zijn de juiste kleuren, ze lakken fijn, dekken goed én blijven lang zitten. Bovendien voelt de nagellak niet ‘zwaar’ op je nagels en zijn de bovenstaande nagellak producten van Inglot vegan en cruelty free.

De nieuwe kleuren zijn te koop in de webshop van Inglot voor €17,99.

Wat vind jij van de nieuwe kleuren van Inglot?

Yaika Tak

In dit artikel zijn gekregen producten verwerkt. Meer weten? Check mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.