Kluttery: duurzame sieraden met een positieve boodschap

Kluttery

Afgelopen week bracht de postbode een bijzonder leuk pakketje langs. Het was namelijk een pakketje van Kluttery: een sieraden webshop uit Nederland. Kluttery is niet zomaar een sieraden merk, het is een merk met een boodschap. Zo staan ze voor positiviteit en duurzaamheid: twee dingen waar ik me volledig bij aansluit. Ik ben zo enthousiast over dit merk, dat ik jullie er graag kennis mee laat maken. Let’s talk about Kluttery!

Kluttery’s missie

Het Nederlandse sieraden merk Kluttery is niet zomaar een sieraden merk. Evi, de eigenaresse van Kluttery, heeft namelijk een duidelijk doel voor ogen: jou gelukkig maken met haar creaties, terwijl ze tegelijkertijd zorg draagt voor onze planeet. Haar ontwerpen zijn gericht op het verspreiden van positiviteit en vrolijkheid. Wat ik persoonlijk heel leuk vind, zijn de schattige keramische smileys die aan alle slotjes van de sieraden hangen. Die toveren meteen een lach op je gezicht!

Duurzame sieraden van Kluttery

De tweede missie van het sieraden merk draait om ‘zorg dragen voor onze planeet’. Elk sieraad wordt met de handgemaakt door Evi zelf. Ik heb altijd bewondering voor mensen die hun producten eigenhandig maken; het geeft ze een bijzondere touch. Bovendien worden bijna alle stukken gemaakt uit vintage en pre-loved materialen. Op deze manier krijgen oude sieraden een nieuw leven, wat de collectie van Kluttery extra bijzonder maakt. Bovendien zijn de sluitingen van alle items gemaakt van roestvrij staal, wat ervoor zorgt dat ze extreem duurzaam zijn en lang mooi blijven. Een mooi voorbeeld van échte duurzaamheid!

Kluttery

Zoetwaterparel sieraden

Ik heb onlangs twee mooie items ontvangen, namelijk de kralen kettingWinnie‘ en de bijpassende armband ‘Meggy‘. De ‘Winnie’-ketting combineert zoetwaterparels met duurzame miyuki rocailles, terwijl de armband volledig uit zoetwaterparels bestaat. Wat ik tof vind, is dat beide stukken tijdloos zijn en gemakkelijk te combineren zijn met verschillende outfits vanwege hun neutrale uitstraling. Bovendien wordt bij veel sieraden duidelijk vermeld waar de gebruikte materialen vandaan komen, waardoor Kluttery zeer transparant is en het product nog meer bijzonder maakt!

Kluttery collectie

Naast deze twee toffe items heeft Kluttery nog veel meer leuke sieraden in de webshop. Denk aan een uitgebreide selectie kralen armbanden, kralen kettingen en mooie brillenkoorden. Het merk staat bekend om zijn levendige kleurenpalet, waardoor je talloze sieraden in vrolijke tinten kunt vinden – perfect voor de aanstaande lente! Bovendien biedt Kluttery de mogelijkheid om sieraden te personaliseren, bijvoorbeeld door het toevoegen van een specifieke letter. Een leuk idee om als cadeau te geven aan een speciaal iemand!

tekstje
Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.