Mijn 10 favorieten van de maand april

favorieten maand april

Yesss, het is eindelijk lente. Ik heb hier zo lang naar uitgekeken. Het zonnetje, de vogeltjes die fluiten en de tuinen die weer in bloei staan. April is dan ook één van mijn favoriete maanden van het jaar. Vandaag deel ik mijn 10 favorieten van de maand april met jullie. Bovendien is het best lang geleden dat er een random persoonlijk artikeltje online is gekomen. Let’s go to my 10 favourite things of april!

Mijn favoriete aankoop:

Sinds een tijdje ben ik van zilveren sieraden overgestapt op gouden sieraden. Achteraf had ik dit veel eerder moeten doen. Ik vind goud namelijk toch mooier bij mij staan dan zilver. Ik ben sinds een maandje dan ook mijn sieraden stash flink aan het aanvullen. De afgelopen maand heb ik heel wat nieuwe gouden ringen gekocht waar ik heel blij mee ben. Dit is dan ook meteen mijn favoriete aankoop.

Mijn favoriete parfum:

Hmm, ik heb de laatste tijd 4 parfums die ik veel gebruik. Zo gebruik ik Barfly van Scotch & Soda, Bloom van Gucci, Vanillary van Lush en een parfum van de Zara. Als ik er één moet kiezen, ga ik toch voor de Vanillary van Lush. Deze parfum heeft een heerlijke (en sterke) vanille geur. Perfect voor deze tijd van het jaar!

Mijn favoriete nummer:

Ik vind dit altijd zo’n moeilijke vraag, aangezien mijn favoriete nummer verschilt per week. Of soms zelfs per dag. Ik kan een nummer fantastisch vinden en hem dan zo vaak luisteren dat ik hem na een dag weer beu ben. Maar als ik er een moet kiezen, is het toch wel ‘As It Was’ van Harry Styles. Dit nummer kwam aan het begin van de maand uit.

Mijn favoriete boek:

Normaal gesproken had ‘favoriete boek’ nooit in dit lijstje gestaan, aangezien ik eigenlijk nooit lees. Soms las ik nog wel een zelfhulpboek. Maar ik moet zeggen dat deze de laatste tijd echt mijn neus uitkomen haha. In mijn dankbaarheidslijstje vertelde ik al kort dat ik sinds jaren weer begonnen ben in een roman. Dit boek, Holland van Rodaan Al Galidi, is dan ook meteen mijn favoriete boek van de maand.

Mijn favoriete foto:

Dit is niet de mooiste foto die ik gemaakt heb in april. Maar ik vind het wel de foto met de meeste waarde. Deze foto heb ik namelijk gemaakt in de Swan Market Store in Den Bosch. Hier zijn de Luzz Candles namelijk vanaf het begin van de maand te vinden. Ik ben hier stiekem wel heel trots op én daarom is dit mijn favoriete foto van april.

favorieten maand april

Mijn favoriete serie:

Ook deze vraag is heel makkelijk. Mijn favoriete serie van de maand april (en misschien wel van heel 2022) is natuurlijk Bridgerton. Als je nog inspiratie nodig hebt voor nieuwe series, bekijk dan zeker even mijn laatste lijstje met kijktips van dit moment!

Mijn favoriete maaltijd:

Je kunt mij oprecht ’s nachts wakker maken voor een bord met pasta. Sowieso is de Italiaanse keuken mijn favoriete keuken. Ik vind bijna alles lekker. Deze maand at ik een heerlijke vegetarische truffelpasta. Dit was denk ik mijn favoriete pasta die ik gegeten heb. Hij is overigens heel makkelijk om te maken. Ik zal binnenkort het receptje met jullie delen!

Mijn favoriete kledingstuk:

Dit is een heel makkelijke vraag. Dat is namelijk mijn zwarte oversizede blazer. Dit is de allerbeste aankoop die ik dit jaar gedaan heb. Ik draag hem het liefst iedere dag. Hij is ook ideaal voor dit weer, aangezien een hemdje of crop top vaak nog net te koud is. Yes, really love it!

Mijn favoriete make-up product :

Dit is sowieso de blush (kleur orgasm) van NARS. Blush is misschien wel de make-up trend van 2022. Voorheen gebruikte ik namelijk nooit blush, aangezien mijn huid vaak vanzelf rood wordt. En dit vind ik eigenlijk juist verschrikkelijk. Toen ik het in 374638 make-up tutorials zag, was ik verkocht. Inmiddels gebruik ik het echt dagelijks. Ik moet ook wel zeggen dat de blush van NARS (kleur orgasm) echt perfect is. Oh ja, nog een tip: breng ook een beetje blush aan op het midden van je neus en diezelfde lijn onder je ogen. Hierdoor krijg je een ‘sunkissed-face’ effect. Me like it!

Mijn favoriete quote:

We sluiten af met mijn favoriete quote van de maand april. Ik moest hier eerlijk gezegd even naar opzoek. Als ik er één moet kiezen, ga ik voor: ‘Happiness is a now thing. Don’t wait until later to be happy‘. Een van mijn doelen voor 2022 was om meer in het moment te leven. Ik merk dat ik dat nog steeds moeilijk vind én daarom vind ik deze quote een mooie reminder.

Wat waren jouw favorieten van de maand april?

Yaika Tak
Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 20 april 2022 / 14:00

  Oh, Bridgerton. Vrijdag heb ik de laatste drie afleveringen gekeken en zaterdag ben ik gestart in het derde deel van de boekenserie. Ik had nog even meer Bridgerton nodig… Ik geloof dat we nu weer een jaar moeten wachten he?

 2. 21 april 2022 / 09:56

  Wat gaaf dat je kaarsen op de markt te koop zijn nu! Ik snap wel dat je trots bent 🙂

 3. 26 april 2022 / 12:51

  Wat leuk om te lezen! April is ook een van mijn favoriete maanden, mede omdat ik dan jarig ben. En wat tof dat je kaarsen nu in de Swan Market Store staan!!

 4. Ola
  21 oktober 2022 / 09:25

  tot mijn grote verbazing kwam ik ook tijdje geleden achter dat ik “warme type” ben en niet koude zoals heb ik ooit van een van de styliste gehoord. Jaren droeg ik dus koude kleuren en silvere sieraden. Er klopte iets niet, ik voelde me niet helemaal mezelf maar toch was ik soort van blind. Nu ik het weer kleren in warme kleur draag voelt het als mezelf terug vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.