Wat ik allemaal wil vragen voor mijn verjaardag

wat vragen voor verjaardag

Een extra artikeltje: ik ben namelijk bijna jarig. Morgen word ik alweer 22 jaar. Ondanks dat deze verjaardag anders zal verlopen dan anderen, blijven cadeautjes altijd een vast onderdeel van een verjaardag. Ik ben persoonlijk enorm slecht in het verzinnen van cadeaus voor mezelf. De vraag ‘wat moet ik in hemelsnaam vragen voor mijn verjaardag‘ spookt dan ook veel door mijn hoofd. Het hele jaar door wil ik van alles, maar als het erop aankomt, weet ik helemaal niks. Toch ben ik tot een lijstje gekomen met spulletjes die ik kan vragen voor mijn verjaardag. Misschien geeft het jou ook wat extra inspiratie. Let’s see what’s on my wishlist!

1. Boeken

Als er iets is wat ik heel graag wil hebben, zijn het boeken. Er staan nog zoveel boeken op mijn wishlist. Momenteel ben ik bezig in ‘Master Your Mindset’. Persoonlijk vind ik dit echt een aanrader. Het boek heeft me namelijk veel nieuwe inzichten gegeven. Hierover volgt later dan ook nog zeker een artikeltje. De volgende boeken staan op mijn verjaardagslijstje:

 • Human Design – Chetan Parkyn
 • De meeste mensen deugen – Rutger Bregman
 • De edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson
 • Nice girls don’t get the corner office – Lois P. Frankel
 • Babe, you got this – Emilie Sobels

2. Schoenen

Zoals de meesten weten, ben ik mijn kledingkast flink aan het verduurzamen. Waar ik nog een uitzondering voor maak, zijn schoenen. Deze koop ik immers hooguit twee keer per jaar. En mijn schoenen gaan vaak jaren mee, waardoor ik ze toch ‘duurzaam’ gebruik. Vorig jaar kreeg ik doccies voor mijn verjaardag. Hier ben ik nog steeds super blij mee. Dit jaar heb ik mijn oog laten vallen op Isabel Marant schoenen. Deze vond ik in de webshop van Marjon Snieders. Dit is een webshop waar veel exclusieve designermerken verkocht worden. Voorbeelden hiervan zijn; Chloe, Zadig & Voltaire, UGG, Nubikk en natuurlijk Isabel Marant. Als je hart hier sneller van gaat kloppen, is het zeker de moeite waar om hier een kijkje te nemen.

wat vragen voor verjaardag

3. Abonnementen uitproberen

Vorig jaar kreeg ik van mijn vriendinnen deze blog lay-out van Pipdig. Haha super nerdy, maar dit was wel een cadeau waar ik oprecht wat aan had. Daarom vraag ik dit jaar ook gewoon geld aan vrienden en familie. Van dit geld kan ik abonnementen uitproberen. Ik wil graag wat meer tijd en energie steken in mijn SEO en daarom wil ik een abonnement uitproberen bij UberSuggest. Ook wil ik een abonnement uitproberen bij Canva. Dit geld zal zeker goed gebruikt gaan worden!

4. Verzorgingsproducten

Ik probeer steeds minimalistischer te leven. Maar waar ik wederom een uitzondering voor maak zijn verzorgingsproducten. Ik kan niet genoeg producten op mijn plank hebben staan. Ik stop dan ook veel tijd in mijn routine voor gezichtsverzorging. Ook wil ik graag nieuwe producten uitproberen. Vandaar dat het een perfect verjaardagscadeau is. Bovendien koop ik bijvoorbeeld een duurder gezichtsmasker niet zo snel voor mezelf. Extra leuk om te krijgen op mijn verjaardag!

5. Parfum

Naast verzorgingsproducten is parfum ook iets wat ik nooit voor mezelf koop. Dit komt doordat parfum natuurlijk best prijzig is. Daarom vind ik het wel super leuk om te krijgen voor mijn verjaardag. Mijn favoriete parfums van dit moment zijn:

 • Gucci, Bloom
 • Paco Rabanne, Olympea
 • Yves Saint Laurent, La Vie Est Belle
 • Scotch & Soda, Barfly

Als bekenden dit lezen; hint, hint, hint… 😉 Wat wil jij allemaal vragen voor je verjaardag?

Yaika Tak

Dit artikel is tot stand gekomen op basis van een samenwerking.

Volg je mij al op Instagram of Facebook?

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 1 maart 2021 / 10:55

  Leuk lijstje! Ik ben ooit in Babe you got this begonnen, maar vond het eigenlijk totaal niet zo fantastisch als ik dacht dus heb hem dan ook nooit uitgelezen. Hij staat gelukkig wel leuk op Instagram, dus ik hou hem lekker bij haha.

 2. 1 maart 2021 / 11:13

  Wat een leuk lijstje! Ik vind het ook heel leuk om boeken te krijgen op mijn verjaardag, dat is toch iets wat ik niet zo snel voor mezelf koop.

 3. 1 maart 2021 / 20:35

  Olympea ben ik ook super benieuwd naar, je hebt een tof lijstje opgesteld 🙂

 4. 1 maart 2021 / 21:56

  Oh alvast een heel dikke proficiat voor jouw verjaardag morgen! Hopelijk krijg je heel wat cadeautjes vanop je lijst :-). Ik vind het eigenlijk een zeer goed idee om zo een wishlist op te stellen. Ik heb net hetzelfde probleem. Op momenten als Kerst of verjaardag weet ik nooit wat vragen. We komen wel wat overeen want hier heb ik ook nooit genoeg van parfums, verzorgingsproducten, boeken en wil ik ook altijd zoveel mogelijk nieuwe dingen ontdekken. Zo krijg ik dus graag abonnementen op boxen, tijdschriften, cursussen… .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.