Dankbaarheidslijstje #3: autotheorie, kaarsen webshop & concerten

dankbaarheidslijstje

Oké, mijn doel was om heel consistent elke maand een dankbaarheidslijstje bij te houden. Ik heb dit welgeteld twee maanden volgehouden haha. Maar een nieuw jaar betekent nieuwe ronden, nieuwe kansen. En daarom trekken we de lijn van vorig jaar gewoon door. Mijn dankbaarheidslijstje voor januari is dan ook een mengeling van leuke gebeurtenissen van de afgelopen 3 maanden. Let’s share my happy moments!

Dankbaarheidslijstje #3 (januari 2022)

☾ Dit is inmiddels alweer twee maanden geleden gebeurd, maar alsnog wel noemenswaardig: ik heb mijn autotheorie gehaald! Ik ben namelijk weer poging aan het doen om mijn rijbewijs te halen. Bijna 6 jaar geleden (toen ik 17 was), ben ik begonnen aan mijn rijbewijs. Ik heb het destijds niet afgemaakt met als gevolg dat ik nu nog steeds zonder rijbewijs zit. Ik heb zo’n hekel aan autorijden en alles wat met auto’s te maken heeft, dat ik heel blij ben dat ik in ieder geval mijn theorie in de pocket heb.

Mijn kaarsenprojectje Luzz begint steeds meer vorm te krijgen. Ik ben nog steeds druk bezig met het bouwen van de webshop. Ondanks dat ik het heel leuk vind, heb ik het misschien ook een beetje onderschat. Ik loop namelijk geregeld tegen allerlei dingen aan waarvan ik geen verstand heb. Mocht je iemand kennen met veel verstand van WordPress webshops, laat het me weten 😉. Alle hulp is welkom!

☾ Ik heb vorige week voor het eerst in jaren weer eens geschaatst. In de laatste week van december was het NKT (Nederlands Kwalificatie Toernooi) iedere avond op tv te zien. En als sportliefhebster (vooral kijken, niet zelf doen) heb ik dit natuurlijk op de voet gevolgd. Hierna had ik zo’n zin om zelf te gaan schaatsen. Vorige week heb ik eindelijk na jaren weer eens wat rondjes geschaatst op de ijsbaan in Breda.

☾ Als er iets is waarvan ik enorm kan genieten, zijn het concerten. Ik hoop zo dat het allemaal weer door kan gaan deze zomer. Ik heb namelijk nog kaartjes liggen voor Ed Sheeran & The Script. En daar is afgelopen week een heel leuk ticket bijgekomen. Ik heb namelijk eindelijk kaartjes voor het concert van Stromae. Ik wil Stromae al zó lang een keer live zien. En nu gaat het eindelijk gebeuren. Ook al is het pas in april 2023 (lol), kijk ik er nu al enorm naar uit.

☾ Over twee weken ben ik officieel klaar met werken. Ik vind het heel spannend én excited tegelijkertijd. Ik heb namelijk niet echt een concreet plan voor de aankomende 6 maanden. Wat vaststaat is dat ik sowieso in augustus weer ga studeren. Ik wil de aankomende 6 maanden dan ook gebruiken om veel te bloggen, mijn kaarsen webshop op te zetten én hopelijk veel te reizen (1 grotere reis of meerdere kleine tripjes). Ik ben in ieder geval dankbaar dat ik de vrijheid heb om 6 maanden te doen wat ik wil doen.

☾ Ik heb een nieuw koffiezetapparaat gekocht waar ik heel blij mee ben. Ik wilde al zo lang een eigen koffiezetapparaat. Mijn ouders hebben namelijk nog een filterkoffiezetapparaat én deze koffie vind ik niet zo lekker. Eindelijk kan ik mijn dagen nu beginnen met een heerlijke bakkie koffie.

☾ Aangezien ik over twee weken geen baan meer heb, heb ik ook meer tijd om vrijwilligerswerk te doen. Ik ben namelijk al 2 jaar vrijwilliger bij Vluchtelingenwerk Nederland. Ik krijg zoveel energie van het werk, dat ik zin heb om hier meer tijd en aandacht in te stoppen. En dat komt goed uit, aangezien er een nieuw projectje gestart moet worden. Hier ga ik de aankomende tijd dan ook mee aan de slag!

Wat stond er op jouw dankbaarheidslijstje van de afgelopen maand?

Yaika Tak
Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 1 februari 2022 / 10:56

  Wat heerlijk dat je straks zes maanden de tijd hebt om je creatief uit te leven en op reis te gaan! Ik hoop dat er veel mooie avonturen op je pad komen. En ik krijg spontaan zin om te schaatsen, dat heb ik echt al héél lang niet gedaan.

 2. 7 februari 2022 / 16:04

  Wat fijn dat je geschaatst heb.
  Hier komt er maar niet van, ik zelf hou er super van.
  Maar mijn man daarin tegen over, helemaal niet.
  Wat fijn dat je kaarsen het zo goed doen, ik ga zeker een kijkje nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.