Slaapkamer accessoires: de posters van Dear Sam

Slaapkamer accessoires: de posters van Dear Sam

Als ik iets heel erg leuk vind om te doen, dan is het het inrichten van kamers. Toen ik op mezelf ging wonen, vond ik het fantastisch om een hele studio in te richten. Sinds ik niet meer studeer en veel thuiswerk, was het wonen in een studio niet ideaal. Vandaar dat ik heb besloten terug te gaan wonen bij mij ouders. Scheelt een hoop huur en bij mijn ouders is het net iets gezelliger dan alleen in mijn studio. Dit betekent dat ik de mijn oude slaapkamer opnieuw mag gaan inrichten met allerlei leuke accessoires. Van Dear Sam mocht ik heel leuke posters uitzoeken, waar ik heel erg blij mee ben. Graag neem ik je mee op slaapkamer tour om mijn leuke, cozy accessoires te showen!

Slaapkamer accessoires

Vroeger stond mijn hele kamer vol met allerlei prulletjes: pennenbakjes, doosjes, bloempotjes en fotorekken. Hoe voller, hoe beter. Tegenwoordig verlang ik naar het tegenovergestelde. Hoe rustiger, hoe fijner ik het vind. Ik moet binnenkort dan ook maar eens een grote schoonmaak houden. Wat ik tegenwoordig nog wel leuk vind, zijn kamerplanten. Helaas ben ik echt de allerslechtste plantenhouder, dus ik moet toegeven dat er wat neppe planten tussenstaan. In mijn kamer hing nog een groot canvas van de skyline van New York (want dit moest je 10 jaar geleden écht op je kamer hebben hangen). Deze heb ik eindelijk weg kunnen halen. Er hangt nu een heel mooie poster van Dear Sam op die plek.

slaapkamer accessoires

Posters Dear Sam

Want ja, die posters uitzoeken in de webshop van Dear Sam was nog een moeilijke keuze. Het aanbod is namelijk immens groot. Ik heb letterlijk dagen lang op de site rondgesnuffeld om de juiste posters te vinden. Overigens niet de ergste taak om te uit te voeren haha. Uiteindelijk heb ik drie heel leuke, artsy posters gevonden. Ik vind de poster met het vrouwensilhouet van Matisse persoonlijk heel erg mooi. De kleur van mijn slaapkamermuur is licht roze, vandaar dat ik ook moest kiezen voor posters die dezelfde tinten bevatten. Daarnaast ben ik echt fan van quotes. Dat heb je misschien al wel voorbij zien komen op deze blog of op mijn nieuwe Instagram account. Ik heb nu dan ook een positieve mindset quote aangeschaft. Op deze manier motiveer ik mezelf dagelijks om positief te blijven denken.

slaapkamer accessoires

Kortingscode

Dan heb ik ook nog super leuk nieuws! Jij kunt namelijk ook op zoek gaan naar leuke posters bij Dear Sam. Met de kortingscode YAIKATAK krijg je tot en met 2 juli 2021 35% korting op je gehele aankoop. Hoe tof is dat? Maak je room helemaal compleet met deze leuke slaapkamer accessoires!

Welke slaapkamer accessoires kunnen niet ontbreken in jouw slaapkamer?

Yaika Tak

Dit artikel betreft een samenwerking met Dear Sam. Wil je hier meer over weten? Check dan mijn disclaimer.

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.