Review Love Beauty And Planet: De muru muru butter & rose lijn

Muru Muru butter & rose

Vorige week heb ik een verwenpakket mogen ontvangen van Love Beauty and Planet. Als ik ergens heel gelukkig van word, is het van het uittesten van nieuwe verzorgingsproducten. Waar ik nóg gelukkiger van wordt, is het feit dat het allemaal eerlijke producten zijn. Dit betekent dat de producten duurzaam, vegan en cruelty free gemaakt zijn. Ik heb dit nieuwe verzorgingsmerk al wel eens in de schappen van de Appie en de Kruidvat zien staan, maar ik heb het nog nooit uitgeprobeerd. In het verwenpakket zat een body butter, shampoo, deodorant en een gezichtsmasker van de Muru Muru butter & rose lijn. Zijn de producten net zo goed, als de goedheid van het merk zelf? Ik geef jou antwoord op die vraag! Read here the review about these new beauty products.

Love Beauty and Planet

Eerder deze maand schreef ik een artikel over de documentaire A Life On Earth. Deze documentaire kun je zien als de laatste waarschuwing aan de mensheid. We kunnen nu nog iets doen tegen de klimaatverandering én de milieuvervuiling. Met de producten van Love Beauty and Planet werk je mee aan deze doelstelling. De haar- en huidverzorgingsproducten zijn namelijk op een ethische manier gemaakt met ingrediënten die een natuurlijke en duurzame oorsprong hebben. Het is dan ook een merk waar ik persoonlijk heel erg achter sta én wat ik graag wil supporten.

Muru Muru butter & rose lijn

Zoals ik net als zei heb ik producten mogen ontvangen van de Muru Muru butter & rose lijn. De geur van deze lijn is heerlijk. Het is altijd zo ontzettend moeilijk om geuren te beschrijven, maar ik ga het toch proberen. Ik zou de geur van deze lijn omschrijven als een zachte, rozige, romantisch-exotische geur. Muru Muru butter wordt gemaakt uit het witte vet wat zich in de noten van de gelijknamige palmbomen bevindt. Deze palmbomen zijn voornamelijk te vinden in het Amazonegebied. Het vet uit de palmbomen staat bekend om zijn hydraterende effect. Het helpt de huid of het haar te voeden, te verzachten en te beschermen tegen uitdroging. Daarnaast is er nog een rozen extract verwerkt in de producten, welke afkomstig is uit Bulgarije. Hieronder deel ik mijn persoonlijke ervaring met de producten én geef ik natuurlijk mijn eerlijke mening.

Delicious Glow Body Butter

Om te beginnen hydrateert deze body butter het lichaam voor maar liefst 24 uur. Wat ik heel tof vind, is dat het product geen siliconen en kleurstoffen bevat. De body butter is juist gemaakt van plantaardige moisturizers. Nog een voordeel is dat het product totaal niet plakt. Het is dan ook geen vettige body butter. Daarnaast trekt hij enorm snel in je huid. Ik heb door de jaren heen veel body butters geprobeerd, maar deze body butter is qua structuur het meest ‘boterig’. Je hebt echt een stukje op je hand wat vervolgens smelt op je huid. Het is dus zeker geen crème.

Muru muru butter & rose
Deze body butter is verkrijgbaar voor €9,99

Blooming Colour Shampoo

De naam verklapt het doel van deze shampoo al een beetje. Deze shampoo is namelijk gefocust op het behouden van gekleurd haar. Daarnaast geeft de shampoo het haar een gezonde glans. Onlangs schreef ik een artikel over de verschillende volume shampoo’s die ik de afgelopen maanden heb uitgeprobeerd. Ik zit momenteel nog in het proces om mijn haar meer volume te geven. Hierdoor heb ik de shampoo nog even in de kast gezet. Ik wil eerst zelf meer volume krijgen. Ik moet wel zeggen ook de shampoo verschrikkelijk lekker ruikt. I can’t wait to use it!

Muru Muru butter & rose
Deze shampoo is verkrijgbaar voor €9,45

Blooming Radiance Sheet Mask

Het doel van het masker is om jouw huid weer even flink te laten stralen. Hij is mild op de huid én biologisch afbreekbaar. Toen ik het masker opende, zag hij er niet meteen heel gebruiksvriendelijk uit. Het masker was namelijk kleddernat én het duurde even voordat ik hem uitgevouwen had. Toen ik hem eenmaal op mijn gezicht had zitten, vond ik hem werkelijk fan-tas-tisch. Je voelt het masker je huid letterlijk hydrateren én dit is iets wat ik nog nooit eerder heb gevoeld van een masker. Daarnaast is hij heel mild en voelt hij enorm fris aan. Ook is mijn gezicht echt super zacht. Ik ben heel erg fan van dit gezichtsmasker.

Dit gezichtsmasker is verkrijgbaar voor €8,-

Pampering Soin

Deze natuurlijke, vegan deodorant zou 24 uur bescherming geven tegen vervelende geurtjes. Daarnaast is de verpakking gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Ook de ingrediënten van de deodorant hebben een natuurlijk en duurzame oorsprong. De deodorant ruikt precies hetzelfde als de rest van de lijn. Dit houdt in dat het best een heftige, aanwezige geur is. Ik moet dan ook toegeven dat ik hem persoonlijk net iets té sterk vind ruiken voor een deodorant. Ik geef liever de voorkeur aan neutrale geuren als het aankomt op deodorant.

Deze deodorant is verkrijgbaar voor 5,99

Voor herhaling vatbaar?

Tegen de body butter en het gezichtsmasker zeg ik absoluut en volmondig ‘ja’. Deze producten zou ik iedereen aanraden. De shampoo heb ik helaas nog niet uitgeprobeerd, maar ik ben hier wel enthousiast over. De deodorant zou ik persoonlijk niet nog een keer kopen, aangezien de geur voor mij persoonlijk net iets te heftig is. Naast de Muru Muru butter & rose lijn, zijn er nog vijf andere lijnen te koop, namelijk; biologische kokosolie, rozenolie, ylang ylang, lavendel en sheabutter. Je betaalt er wellicht een paar euro meer voor, maar je geeft de wereld er wel veel meer voor terug.

Heb jij al eens een product van Love Beauty and Planet gekocht?

Yaika Tak

Dit artikel bevat producten die ik ontvangen heb.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.