Valentijnsdag cadeau: 5 x de leukste cadeaus om te geven

Valentijnsdag cadeau

Het is weer bijna 14 februari en dat betekent dat we de hartjes, chocolade en bloemen weer uit de kast kunnen toveren. Hoewel sommigen het commerciële onzin vinden, vind ik het persoonlijk een mooie dag waarop we onze geliefde extra in het zonnetje kunnen zetten. We kunnen wat mij betreft de liefde niet vaak genoeg vieren. Het kan echter wel moeilijk zijn om wederom een origineel cadeau te verzinnen. Daarom staan hieronder 5 leuke, lieve en attente cadeau ideeën om jouw geliefde mee te verrassen op Valentijnsdag. Let’s celebrate love!

1. Persoonlijk kaartje

Laten we voorop stellen dat een cadeau voor Valentijnsdag niet duur hoeft te zijn. Het gaat namelijk om het idee en niet om wat je daadwerkelijk geeft. Valentijnsdag biedt dan ook een extra gelegenheid om iemand te vertellen dat je iemand waardeert en van iemand houdt. Een persoonlijk kaartje is daarom het perfecte low-budget cadeau. Je kunt een kaartje versturen via bijvoorbeeld Greetz of Kaartje2Go. Maar je kunt ook een kaartje halen bij je plaatselijke Primera of Bruna en er vervolgens zelf een lieve boodschap inschrijven.

2. Fysiek cadeau

Heb je weinig tijd en koop je liever gewoon een cadeau in de winkel? Dat kan natuurlijk ook! Een fysiek cadeau is enorm persoonsgebonden. De een houdt van kaarsen, de ander van beauty producten en de ander van boeken. Je kunt altijd vragen wat je partner nog nodig heeft of graag zou willen hebben. Bovendien kun je in de gaten houden of er toevallig net een product op is. Als je liever voor een traditioneel Valentijnsdag cadeau wil gaan, scoor je altijd punten met chocolade, bloemen en kaarsen. Dus mocht je geen inspiratie hebben: ga dan voor een van deze drie dingen.

3. Dagje weg

Wil je wel wat meer tijd en geld besteden aan Valentijnsdag? Bedenk dan een activiteit die je samen met je partner kunt doen. Ga er bijvoorbeeld samen een dagje op uit. Er zijn genoeg leuke dingen die je kunt doen in Nederland of België. Denk bijvoorbeeld een stedentripje naar een leuke stad, zoals Antwerpen, Delft of Scheveningen. Een andere optie is een sportieve date naar bijvoorbeeld de schaatsbaan. Genieten jullie van meer van de ultieme ontspanning? Overweeg dan een dagje spa, dit is nooit een slecht cadeau. De opties zijn eindeloos!

4. Etentje

Het is misschien een beetje cliché, maar met een heerlijk etentje scoor je altijd punten. Ik bedoel: liefde gaat door de maag, toch? Zo kun je een tafeltje reserveren bij jullie favoriete restaurant. Zit je deze maand krap bij kas? Geen probleem! Je kunt namelijk ook gewoon thuis jullie favoriete maaltijd koken. De boodschappen zijn tegenwoordig al duur genoeg. En uiteindelijk gaat het erom dat je samen wat quality tijd doorbrengt.

5. Persoonlijk cadeau

Wil je liever een heel persoonlijk cadeau geven? Denk dan aan een fotocadeau. Laat een foto van jullie samen drukken op een voorwerp dat diegene vaak gebruikt. Je hebt tegenwoordig namelijk veel websites waarop je allerlei leuke spulletjes kunt laten bedrukken, zoals een shirt, mok en notitieboek. Wat ik persoonlijk ook heel leuk vind, zijn Spotify glasplaatjes/frames waarop je persoonlijke foto kunt laten drukken met daaronder jullie gezamenlijke favoriete nummer. Dit is een super lief en attent cadeau om te geven aan je geliefde op Valentijnsdag.

Wat is jouw favoriete cadeau voor Valentijnsdag?

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 2 februari 2023 / 19:32

    Wat fijn om te lezen.
    Ik zelf vier niet echt valentijn, mee dat ik de 18 ste dan 18jaar samen ben met mijn man.
    Heb al super leuke plannen om te doen, maar mijn man weet er niet van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.