Update over mijn leven #3: Spannende, nieuwe fase + winactie!

Nieuwe fase Yaika Tak

Ik heb het gevoel dat ik al een tijdje geen persoonlijke update meer gegeven heb over mijn leven. Vandaar dat ik mijn laptop er weer eens bij heb gepakt én jullie even een updateje geef. Ik heb mixed feelings over de afgelopen maand. Aan de ene kant voelt het alsof er super veel gebeurd is en aan de andere kant heb ik het gevoel dat ik geen reet uitgevoerd heb. Wel breekt er voor mij een nieuwe fase aan. Hierover vertel ik jullie zo meer. Pak lekker een kop thee (wink, wink), zak lekker weg in de bank en lees mijn life update!

Work, work, work

In mijn vorige life update vertelde ik dat ik ein-de-lijk ben afgestudeerd. Dit was zo’n fijn gevoel. Een half jaar lang heb ik dagelijks gewerkt aan mijn scriptie. Het voelde dan ook gek toen ik dit niet meer kon doen. Na drie weken genoten te hebben van de vrijheid, besloot ik toch maar te gaan solliciteren. Er kwam immers geen geld meer binnen. Na twee keer solliciteren – én twee keer op tweede gesprek uitgenodigd te zijn – besloot ik beide verzoeken af te slaan. Het voelde niet goed. Ik wil iets doen waar ik energie van krijg, in plaats van iets wat enkel en alleen energie kost. Daarom kwam ik met het volgende idee…

Waarom ga ik niet meer tijd stoppen in het bloggen? Ik vind bloggen een van de leukste dingen om te doen. Daarnaast wil ik nog veel leren op het gebied van bloggen en ben ik enorm gedreven. Ook zou ik graag nog wat meer ervaring opdoen op het gebied van grafisch design. Wat ik precies wil gaan doen, moet ik nog uitzoeken de aankomende maanden. Om toch voor wat inkomsten te zorgen, ga ik parttime bij een callcenter werken. Op deze manier heb ik een beetje zekerheid en kan ik tegelijkertijd iets doen wat ik écht leuk vind.

Nieuwe blog fase

Misschien was het je al opgevallen dat ik op andere dagen post dan normaal. Mijn blog gaat namelijk ook een nieuwe fase in: ik ga drie keer per week een artikel posten. Voorheen plaatste ik op iedere dinsdag- en vrijdagochtend een artikel. Vanaf deze week post ik iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend een artikel. Ik heb nu eenmaal meer tijd en ik wil graag dat mijn blog nog meer gaat groeien. Daarnaast heb ik nog zó veel ideeën liggen.

Ook heb je nog iets nieuws op mijn blog kunnen herkennen. Negen maanden lang was ik op zoek naar de perfecte insteek van mijn blog. In het begin was het een van alles en nog wat blog. Later deelde ik het op in drie onderwerpen: persoonlijk – diversiteit – cultuur & entertainment. Ik lag onlangs in bed en ik was wederom aan het nadenken over deze blog. Want wat was nu de reden dat ik aan het begin van 2020 ben begonnen met bloggen? Ik kwam ineens met het antwoord: ik wil een mooier leven in een betere wereld. Dit wil ik zowel voor mezelf als voor jou als lezer. Ineens kwamen er nieuwe categorieën in mijn hoofd opdagen: mijn leven – betere wereld – mooier leven. Ik heb eindelijk het gevoel dat alles op zijn plek valt én ik ben heel blij met deze indeling.

Win een Dilmah theepakket t.w.v. €35,-

Ik wil deze nieuwe fase van mijn leven graag met jullie vieren. Vorige week schreef ik een geheel artikel over de herfst. Ik vind deze tijd van het jaar namelijk heerlijk. Van het biologische theemerk Dilmah mag ik dit theepakket ter waarde van 35 euro aan jullie weggegeven. Het pakket zit vol met de lekkerste herfstsmaken. Hoe tof is dat! Er zijn drie kleine dingetjes die jij moet doen om kans te maken op dit heerlijke herfstpakket.

 1. Volg de Facebook pagina van Yaika Tak (klik hier)
 2. Volg mijn Instagram pagina (klik hier)
 3. Laat een reactie achter onder dit artikel waarom jij dit thee pakket wilt winnen
dilmah thee pakkey

De winactie sluit a.s. woensdag (14 oktober) om 10:00 uur. Ik zal contact opnemen met de winnaar via e-mail of via Instagram DM!

nieuwe fase

Hoe was jouw afgelopen maand? En hoe zijn jullie omgegaan met een nieuwe fase in jullie leven?

Yaika Tak
Volg:
Share:

9 Reacties

 1. Lieke
  7 oktober 2020 / 14:08

  Een kop thee in de morgen, is een dag zonder zorgen ♥🍵

 2. Nina
  7 oktober 2020 / 15:31

  Leuk artikel Yaika!! Ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik echt moet stoppen met zoveel koffie drinken hehehe #addicted

 3. Manon
  7 oktober 2020 / 17:21

  Love it! Ik hou van een kopje thee tijdens de wat koudere dagen. Daarnaast zijn nieuwe theesmaken altijd leuk om te ontdekken✨

 4. Anouk
  8 oktober 2020 / 10:50

  Zo trots op jouw kracht en doorzettingsvermogen!!! Ik kan een theetje wel gebruiken om lekker te ontspannen, still scriptie stress… xx

 5. Anna
  8 oktober 2020 / 11:03

  Wat leuk! 🤩 Ik ben sinds kort weer begonnen met veel thee drinken. Op werk, thuis en bij vriendinnen. Ik zou dit theepakket willen delen met vriendinnen, zodat we minder alcohol drinken en meer thee 🥳 gotta detox

 6. Busra
  8 oktober 2020 / 11:18

  So proud of you! But first, tea😊 Ik wil ook graag meedoen met de winactie!!

  • Eline
   8 oktober 2020 / 15:14

   Love your blog!! Mmmm drink herfstthee zelfs in de zomer. Kom maar door🤤

 7. Ymke
  8 oktober 2020 / 11:59

  Heel leuk artikel 🤩 Ik zou het theepakket ontzettend graag willen winnen, omdat ik een enorme fan en theeleut ben!! ☕️

 8. Anita H.
  10 oktober 2020 / 18:16

  Sowieso ben ik zelf een theedrinker, maar ik vind het vooral leuk om bezoek een variatie aan mooie theetjes te kunnen aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.