Spot on: mijn favoriete nummers van september

favoriete nummers september

Het is lang geleden dat ik een lijstje heb gemaakt met mijn favoriete nummers van de afgelopen maand. De laatste was namelijk het lijstje met mijn favoriete nummers van de maand januari. Aangezien het einde van september nadert, leek het me de perfecte tijd om de balans weer eens op te maken. Ik heb de afgelopen maand weer veel nieuwe muziek gevonden en geluisterd. De songs lopen enorm uiteen: van soul en hiphop tot Nederlandstalige pop en tropical house. Het lijstje bevat allerlei nummers. Sit back, relax en geniet van dit lijstje met heerlijke tunes.

Jacob Banks – Stranger

Jacob Banks, my man. Deze in Nigeria geboren Britse artiest maakt onder andere soul, R&B en hiphop songs. Zijn nummers zijn de definitie van soulfood. Ik het gevoel dat hij zichzelf blijft herontdekken en blijft ontwikkelen. Het is dan ook altijd verassing wat hij uit gaat brengen. Zijn nieuwe single ‘Stranger’ is iets heel anders dan wat hij normaal maakt. Luister zeker naar het nummer en check ook zijn andere songs. Het is écht de moeite waard.

Hamzaa – Hard To Love

Yes, yes, yes. Dit nummer van Hamzaa is zo real en tekstueel heel nice om naar te luisteren. Een lekker emotioneel jank nummer. Door het nummer akoestisch op te nemen in de kerk, komt het helemaal tot zijn recht. De Britse zangeres is momenteel heel hard aan haar muzikale weg aan het timmeren. De songs ‘Londen’ en ‘Breathing’ zijn – met ‘Hard To Love’ – mijn persoonlijke favoriet. Ik ben heel benieuwd wat Hamzaa nog gaat brengen de aankomende jaren.

Tabitha ft. Paskal Jakobsen – Blijf Nog Even Hier

Zoals je eerder hebt kunnen lezen, ben ik een trouwe kijker van het programma Beste Zangers. Tabitha is een van de deelnemers. Ik was al fan van Tabitha en ik was ook blij dat zij deel mocht nemen aan het programma. Ik vond namelijk dat zij niet de credits en publiciteit kreeg, die zij verdiende. Vorige week donderdag om 00:00 – na haar aflevering bij Beste Zangers – releasde de zangeres haar eerste solo album. Het nummer met Paskal Jakobsen (zanger van Blof) is mijn favoriet.

ConKi & Mark Wilkinson – I’m On Fire

Oude, iconische nummers in een tropical house jasje, i love it. Ik ga hier persoonlijk dus heel goed op. Dit keer werd het legendarische nummer van The Boss – I’m On Fire – onder handen genomen. De DJ’s die zich eraan waagden zijn ConKi en Mark Wilkinson. Ik kende ze niet, maar ik vind dit nummer echt top. Helemaal aan het begin van de maand luisterde ik dit nummer vaak, aangezien toen het zonnetje nog heerlijk scheen.

Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment?

Yaika Tak
Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 29 september 2020 / 16:10

  Er zitten echt toffe nummers tussen! Een paar favorieten van mij zijn:
  Brighter side of grey – Five finger death punch
  Darkside – Oshins, Hael
  Elastic heart – Sia
  Hoofd omhoog – Snelle, Jebroer
  Madness – Ruelle
  Nog even niet – Maan
  Under the bridge – Red hot chili peppers

  Gaat ook echt alle kanten op, haha

  • yaikatak
   Auteur
   30 september 2020 / 11:23

   Haha, wat grappig om te zien dat jouw muzieksmaak ook alle kanten uitgaat. Ik vind het nummer Nog Even Niet van Maan ook echt top!

 2. 30 september 2020 / 12:05

  Wat een heerlijk lijstje zeg. Ook lekker gevarieerd. Ik moet zeggen dat ik op Spotify echt van alles door elkaar luister. Vaak zet ik een lijstje van: Daily mix aan, dan heb ik niet echt door welk nummer ik eigenlijk luister.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.