Poster Store: deze posters maakten van mijn huis een thuis

posters

De woorden huis en thuis verschillen maar één letter. Echter hebben de woorden een compleet andere betekenis. Ik kwam achter de betekenis van deze woorden, toen ik in mei de eigenaresse van een kleine studio werd. Ik had namelijk een huis, maar ik had geen thuis. Ik had moeite om dit plekje echt eigen te maken. Daarom vond ik het leuk om dit artikel te wijden aan ‘het creëren van een thuis’. Een plek creëren waar jij je echt fijn voelt, is enorm belangrijk. Poster Store heeft mij geholpen met het vergroten van mijn woonplezier. Ik heb namelijk mooie, betekenisvolle posters mogen ontvangen van deze webshop. Zo heb ik bijvoorbeeld posters met teksten en quotes binnen gekregen. Samen met Poster Store maakte ik van mijn huis een thuis én dat wil ik maar al te graag met jullie delen. Less house, more home: that’s my goal.

Poster Store

Om te beginnen was het een gehele taak om de perfecte posters te vinden. Poster Store heeft namelijk een gigantisch aanbod aan unieke prints. Gelukkig is de site héél overzichtelijk. De posters zijn geselecteerd op basis van verschillende thema’s en stijlen. Per poster zijn er ook verschillende formaten beschikbaar. Wat ik persoonlijk heel fijn vind, is de inspiratiepagina op de website. Ze hebben hier allerlei voorbeeld fotowanden met unieke prints gemaakt, zodat je kunt kijken welke posters eventueel zouden passen bij jouw huisje. Ze geven je echt alle inspiratie die je nodig hebt om je eigen fotowand te creëren. Bovendien zijn de posters en fotolijsten erg betaalbaar. Heel fijn, als je nog student bent of net zoals ik net afgestudeerd bent. Je raakt tot slot ook nooit uitgekeken op de site, aangezien er iedere dinsdag (!) een nieuwe poster collectie online staat.

Milieubewust

Ik ben mijn eigen leven steeds meer aan het verduurzamen. Althans, dat probeer ik te doen. Ik vind het persoonlijk heel fijn dat Poster Store dezelfde doelstelling heeft op dit gebied. Het doel van Poster Store is dan ook om de impact op het milieu van hun productie te minimaliseren. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de lengte van transportroutes. Op deze manier probeert Poster Store de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Good job!

Fotowand

Ik heb mijn bed in de hoek van mijn kamer, tegen de muur gezet. Ik mag de muren niet schilderen én ik mag er geen spijkers inslaan. Hierdoor had ik voor een heel lange tijd een saaie, nietszeggende witte muur. Wel hangen er ’touwtjes’ met een haakje aan. Hier mag ik wel dingetjes aan hangen. Thank God for that, anders had ik geen fotolijsten op kunnen hangen. Ik ben voornamelijk op zoek gegaan naar posters voor deze muur. Een fotowand vind ik er persoonlijk altijd heel leuk uitzien. Ook geeft het een studio of woning meer karakter. Hieronder laat ik jullie graag zien waar mijn keuzes uiteindelijk naar uit zijn gegaan.

Kleine side note: links bovenin zie je nog stickers zitten, deze kun je uiteraard verwijderen. Ik moet dit nog doen :).

fotowand posters

Mindfulness quotes

Ik ben enorm blij met de posters waarop quotes en teksten zijn geprint. Ik ben echt een quote lover. Eerder schreef ik dan ook een artikel over mijn tien favoriete quotes. Om deze reden heb ik twee posters besteld met tekstje of een quote. De ene quote heb ik opgehangen aan de fotomuur (zie foto hierboven). De andere heb ik, zoals je op onderstaande foto kunt zien, tegen de muur aangezet.

poster quote
 • Do More of What Makes You Happy Poster | 21×30 cm | € 9.95 ★ Fotolijst zwart metaal 21×30 cm | € 9.95
 • Mind Poster | 30×40 cm| € 14.95 ★ Fotolijst zwart metaal 30×40 cm |€ 14.95 (zie middelste poster aan fotowand)

Kleurrijke architectuur

Zoals ik al zei, zijn mijn muren helemaal wit. Ik wilde daarom juist kiezen voor posters met kleur. Op de inspiratiepagina kwam ik een muur met drie grote kleurrijke, architectonische en geografische prints tegen. Ik was meteen verliefd. Dit was precies wat ik nodig had. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een print van de Amalfi kust en voor een print met Arabische architectuur. Om het iets meer ‘ik’ te maken, heb ik de inspiratie muur niet helemaal nagemaakt. Ik heb de middelste print vervangen voor één van de bovenstaande quotes. Ik ben super blij met het eindresultaat.

 • Amalfi Seaside Poster | 30×40 cm | € 14.95 ★ Fotolijst zwart metaal 40×50 cm | € 24,95
 • Marrakech Facade Poster | 30×40 cm| € 14.95 ★ Fotolijst zwart metaal 40×50 cm | € 24,95

John & Yoko

Ik vind posters waar bekende, historische legendes op staan altijd heel nice. Toen ik deze zwart wit poster zag van John Lennon en Yoko Ono, was ik meteen verkocht. Voor de cultuurbarbaren onder ons: John Lennon was een vredesactivist én natuurlijk bandlid van The Beatles. Yoko Ono was zijn vrouw. Ze waren samen een van de bekendste gezichten van de hippie beweging.

yoko en john poster
 • War is Over John Lennon Poster, 30×40 cm, € 14.95 ★ Fotolijst zwart metaal 30×40 cm |€ 14.95

Kortingscode YAIKA35

Tot slot krijgen jullie t/m 21 november 35% korting op je gehele bestelling (m.u.v. selection) bij Poster Store met de kortingscode YAIKA35. Neem dus zeker even een kijkje op de website, want het aanbod is enorm.

Hebben jullie thuis ook posters hangen?

Yaika Tak

Dit artikel is tot stand gekomen op basis van een samenwerking én bevat producten die ik gekregen heb.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Busra
  21 oktober 2020 / 14:20

  I love it!!

  Ik ga ook snel wat posters bestellen!

 2. 26 oktober 2020 / 17:44

  Mooie en leuke posters heb je besteld! Die van mij komen denk ik deze week, ik ben heel erg benieuwd! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.