Perfecte moeder-dochter cadeau: de armbanden van DRKS

DRKS sieraden

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder. Precies, de wintertijd is zijn aantocht aan het maken. Dit betekent ook dat de decembermaand langzaam nadert en dat we te pas en te onpas weer cadeau’s moeten zoeken voor onze geliefdes. Een origineel cadeau vinden, is een van de lastigste opgaves van dit universum. Een heel jaar lang weet iedereen wel iets wat hij of zij graag wilt hebben, alleen toevallig in de decembermaand kan niemand iets bedenken. Ik ga je dit jaar vroegtijdig proberen te helpen. Van het sieraden merk DRKS heb ik twee heel mooie matchende armbanden mogen ontvangen. Dit zijn armbanden van de moeder-dochter collectie. Het is dan ook het perfecte moeder-dochter cadeau. Houd daarom ook je eigen wishlist bij de hand, aangezien je deze er wellicht wel op wilt zetten!

DRKS

Graag vertel ik jullie eerst iets meer over dit sieradenmerk. Eerder schreef ik al een artikel over Finaste, wat de dochteronderneming van DRKS is. Net als bij Finaste, worden de sieraden in Nederlandse ateliers ontworpen en zijn de sieraden handgemaakt. Dit betekent dus dat iedere sieraad uniek is. Het sieradenmerk omschrijft haar producten als luxe sieraden en accessoires die met veel liefde en passie zijn gemaakt. Neem zeker een kijkje op de website als deze style je aanspreekt, het aanbod is namelijk huge.

Moeder-dochter cadeau

Een persoonlijk cadeau is altijd leuker om te krijgen dan een algemeen cadeau. De moeder-dochter collectie van DRKS voldoet aan alle aspecten van een persoonlijk cadeau. Je kunt er namelijk matchende armbanden bestellen. Misschien krijg je hiervan meteen een nare flashback naar 2010 toen we allemaal matchende bff-kettingen droegen (ja, die ene met dat gebroken hartje). Echter zijn de armbanden van DRKS heel subtiel en lang niet zo cringy. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende tekentjes, zoals een klavertje vier, een hartje en een graveerbaar rondje. Ik ben gegaan voor de laatste optie.

Cadeau voor mijn zus

Mijn zus en ik hebben dragen allebei altijd dezelfde sieraden. De door ons bijeen verzamelde set bestaat uit: een zilveren Buddha to Buddha ring – een zilveren armband – én een zilveren kettinkje met een kruisje. Aangezien wij toch al dezelfde sieraden dragen, leek het mij leuk om een macthend sieraad te bestellen voor mijn zus. De naam van mij zus begint met de letter J en mijn naam begint natuurlijk met de letter Y. Vandaar dat ik in de armband J |Y heb laten graveren. Daarnaast staat er natuurlijk ook JY (jij). Dit maakt hem iets toegankelijker en iets minder cringy haha. Mijn zus was heel blij met de armband en ze vond het een heel erg leuk cadeau. En hier draait het uiteindelijk allemaal om.

moeder-dochter cadeau

Het perfecte moeder-dochter cadeau

De graveerbare moerder en dochter armband is gemaakt van verguld stainless steel en is nikkelvrij. Ik heb gekozen voor de zilveren versie, maar hij is ook verkrijgbaar in het goud. In het sieraden doosje kun je een persoonlijke boodschap laten printen. De moeder-dochter armbanden worden vanzelfsprekend per twee verkocht. De set is verkrijgbaar voor €55,-.

moeder-dochter cadeau

Wat vind jij van de moeder-dochter armbanden van DRKS?

Yaika Tak

Dit artikel is tot stand gekomen op basis van een samenwerking én bevat producten die ik gekregen heb.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 22 november 2020 / 23:57

    Ik heb hier enkele maanden terug ook het moeder-dochter armbandje besteld bij DRKS maar dan voor mijn metekindje en ik vind ze prachtig! Ze zien er nog steeds zeer mooi uit want daar had ik het meeste schrik voor.
    Wat leuk dat je dit met jouw zus kon delen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.