New favourite: de robuuste, gouden sieraden van Finaste + kortingscode

gouden sieraden

Op deze aardbol hebben we te maken met twee soorten type mens. De ene groep heeft enkel en alleen gouden sieraden en de anderen gaan voor zilver. Vroeger hoorde ik definitely bij #teamzilver, maar niet meer voor lang. Voor het eerst in mijn leven ben ik gegaan voor gouden sieraden. Ik heb van het merk Finaste drie sieraden mogen ontvangen: een schakelketting, een ketting met een slangen plaatje én een gegraveerde armband. In dit artikel vertel ik jullie graag meer over Finaste, de sieraden én heb ik nog een heel leuke kortingscode voor jullie. Jewellery is a girls best friend, right?

Finaste

Om te beginnen is het misschien wel leuk om wat meer de vertellen over Finaste. Het is namelijk niet zomaar een webshop die sieraden verkoopt. Het is een brand met een verhaal en met een missie. Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste‘, want de allermooiste dat ben jij natuurlijk. Finaste werkt vanuit de missie dat iedereen mooi is van binnen en buiten én dat men hier vaker bij stil mag staan. Daarnaast worden de meeste sieraden ontworpen en gemaakt in Nederlandse ateliers. Hoe tof is dat!

Robuuste, gouden sieraden

Ik mocht van Finaste drie sieraden uitkiezen. Dit was een immens moeilijke keuze, aangezien ze zo ontzettend veel leuke sieraden verkopen. Om eerlijk te zijn, moet ik bekennen dat ik geen diehard sieraden drager ben. Als ik sieraden draag, dan is dat vaak voor een speciale gelegenheid. Daarom wilde ik dit keer sieraden kiezen die opvallend zijn én leuk zijn voor een speciaal event. Met grote, robuuste sieraden kan ik van een basic outfit meteen een opvallende outfit maken. Je zorgt namelijk direct voor een eyecatcher. Bovendien wilde ik graag een begin maken aan mijn gouden sieraden verzameling. Vandaar dat de keuze is gevallen op de drie onderstaande sieraden.

gouden sieraden

1. Schakelketting Chunky Statement

Als ik aan robuuste sieraden denk, komt een schakelketting als eerst bij mij naar boven. Ik heb gekozen voor de Chunky Statement schakelketting. Ik vind het chill dat de ketting nauw aansluit bij je hals. Hierdoor kun je layers creëren met andere kettingen. Dit vind ik er persoonlijk altijd heel leuk uitzien. Hij is verstelbaar tussen de 39 en 44 cm. Bovendien is de ketting nikkelvrij én gemaakt van stainless steel. Dit houdt in dat de ketting niet verkleurt. Zelfs als je ermee gaat douchen, behoudt de ketting zijn kleur.

gouden sieraden

2. Hanger Ketting Slang

Nadat ik de Chunky schakelketting in mijn winkelmandje geplaatst had, ging ik op zoek naar een bijpassende ketting. Op deze manier kan ik namelijk layers creëren. Al snel stuitte ik op de gouden ketting met een hanger. De ketting is een stuk langer dan de schakelketting. Hij is namelijk verstelbaar tussen de 45 cm en 50 cm. Daarnaast is hij vele malen fijner dan de ketting van hierboven. Dit kun je goed met elkaar combineren. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de hanger met de slang, omdat ik dit wel vond passen bij de urban-achtige style. Naast de slang, heeft Finaste ook nog plaatjes met een veer, een leeuw én een bliksemschicht.

ketting met slang

3. Armband Chunky met 2 initialen

Iets wat de sieraden van Finaste uniek maakt, is dat je initialen kunt laten graveren in het gekozen sieraad. Dit heb ik dan ook gedaan in de Chunky armband. Ik ga deze armband cadeau doen aan een goede vriendin van mij, Anouk van Eijk (je kunt haar kennen van dit Celebrate Diveristy artikel). Ik heb daarom haar initialen AE laten graveren in het sieraad. Je kunt kiezen voor 1, 2, 3 of 4 letters. Ook deze armband is nikkelvrij en verguld met stainless steel.

Chunky gouden armband

Kortingscode YAIKA15

Ook jullie kunnen bij Finaste op zoek gaan naar de perfecte ring, armband, ketting en/of oorbellen. Met de kortingscode YAIKA15 krijg je maar liefst 15% korting op je aankoop (m.u.v. sale). De kortingscode is geldig tot 6 november 2020.

Geef jij de voorkeur aan zilveren of gouden sieraden?

Yaika Tak

Dit artikel is tot stand gekomen op basis van een samenwerking én bevat producten die ik gekregen heb.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.