Moederdag cadeau idee: 7x de leukste moederdag cadeaus

Moederdag cadeau idee

Het is weer bijna Moederdag. Alle moeders en moederfiguren zetten we op deze dag in het zonnetje. Dat betekent automatisch dat we weer massaal op zoek moeten naar een goed en passend Moederdag cadeau. Want je wil je moeder of moederfiguur graag verrassen of even heerlijk in de watten leggen. Daarom heb ik hieronder 7 leuke cadeau ideeën verzameld voor Moederdag. Zodat je wat inspiratie kunt opdoen voor het perfecte cadeau voor een van de belangrijkste personen in jouw leven.

Extra note: Ik weet dat moederdag voor sommigen juist een heel lastige dag is. Voor diegenen die nooit een moeder hebben gehad, voor diegenen waarvan hun moeder helaas niet meer onder ons is of voor de moeders die hun kindje(s) zijn verloren. Op deze dag denken we aan jullie. Juist op moederdag 🤎.

1. Lunch

Niet alleen de liefde van de man gaat door de maag, ook die van een moeder. Een heerlijke brunch of lunch is dan ook altijd een goed cadeau. Bovendien kun je dit samen met je moeder doen én spendeer je meteen weer wat quality time. Een ander voordeel is het heerlijke lenteweer. Dat betekent kans op zon en dus lekker lunchen op het terras. Zit je iets krapper bij kas? Maak dan zelf de lievelingslunch van je moeder en lunch lekker bij een van jullie thuis.

2. Tuinaccessoires

Omdat Moederdag altijd in de lente valt, zijn tuinaccessoires ook een goed idee (mits er natuurlijk een tuin of balkon is 🙂). Of het nu nieuwe vogelhuisjes of lampionnetjes zijn of een nieuwe tuinkabouter. Er valt altijd wel iets leuks te vinden om de tuin nog meer op te fleuren. Een ritje naar het tuincentrum én je zult meteen veel inspiratie opdoen!

3. Planten en/of bloemen

Om nog even in de lentesferen te blijven, gaan we door naar de bloemen en planten. Een mooie, grote bos bloemen is namelijk nooit verkeerd. Met dit cadeau scoor je bijna altijd punten. Een nadeel van een bos bloemen is dat ze snel verwelken. Een bos blijft hooguit 5-7 dagen goed. Daarom is een mooie plant wellicht ook een leuk cadeau om te geven op Moederdag!

Moederdag cadeau idee

4. Gepersonaliseerd foto cadeau

Er is bijna niets leuker dan een gepersonaliseerd cadeau. Tegenwoordig kun je écht alles (en dan ook bijna echt alles) laten bedrukken met een leuke, persoonlijke foto. Zo heb ik onlangs een diamond paiting vel laten bedrukken met een foto (dus echt alles is mogelijk). Duik eens het wijde web op én wellicht vind je iets grappigs wat je kunt laten bedrukken.

5. Woonaccessoires

Kussentjes, mokken, borrelplanken, kandelaars en kaarsen. Er zijn wel honderden leuke woonaccessoires die je kunt geven voor Moederdag. Als je het heel lastig vind om zelf iets uit te kiezen, kun je ook samen met je moeder een dagje naar de woonboulevard. Zo kan ze samen met jou een mooi cadeau uitzoeken. Is er iemand in jouw omgeving die op het punt staat op moeder te worden? Dan vind ik persoonlijk de ‘preggo’ body candle een heel mooi en waardevol cadeau. Niet eens echt om aan te steken, maar meer als statement piece.

6. Persoonlijke kaart

Niet alle Moederdag cadeaushoeven een fortuin te kosten. Het gaat bij een Moederdag cadeau voornamelijk om het gebaar. Het is immers een dag om je dankbaarheid naar je ouders toe te uitten. Een mooie manier om dat te doen is door het schrijven van een persoonlijke kaart. Je kunt erin schrijven waarvoor je je moeder (of verzorger) het meeste dankbaar bent. Een enorm waardevol cadeau!

7. Verwenpakketje maken

Is de favoriete parfum van je moeder net op? Of kan ze enorm genieten van een lekker bad met een heerlijke bruisbal? Maak dan zelf een heerlijk verwenpakketje. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, je maakt immers zelf het pakketje. Tip: loop eens een rondje in de badkamer van je ouders. Wellicht brengt het je op leuke ideeën.

Heb jij nog een leuk moederdag cadeau idee? Laat het hieronder zeker even weten!

Yaika Tak
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.