Mijn geluksmomenten van de zomer van 2021

geluksmomenten zomer 2021

De afgelopen maanden zat ik niet heel erg lekker in mijn vel. Ik zat veel in mijn hoofd en was veel aan het piekeren. Hierdoor vergat ik compleet in het hier en nu te leven. Ik heb zoveel dingen waarvan ik kan genieten. Nee, waarvan ik moet genieten. Ook heb ik zoveel dingen om dankbaar voor te zijn en het is zo zonde om me alleen maar te focussen op het negatieve. Voor mij helpt het persoonlijk om een lijstje te maken met geluksmomenten. Zo word ik heel bewust van al het moois in mijn leven. En daarmee groeit mijn dankbaarheid. Dus laten we even kijken naar al mijn geluksmomenten van deze zomer. Let’s celebrate these happy moments!

Mijn geluksmomenten van de zomer 2021

 • De sportzomer
  Het liefst zit ik deze hele zomer voor de buis gekluisterd. De sportzomer van 2020 ging niet door, dus deze zomer zit bomvol sportevenementen. Het EK, de Olympische Spelen, de Tour en Wimbledon. Bij ons thuis wordt ook alles nauwlettend in de gaten gehouden. Ik ben dus ook zo iemand die een avondje uit kan cancelen omdat er een leuke wedstrijd op tv is. Het EK is nu bijna op zijn einde, maar gelukkig staan de Olympische Spelen bijna voor de deur. I’m excited!
 • Het opzetten van mijn eigen kaarsen bedrijf ‘LUZZ’
  Yes, je leest het goed. De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn eigen ‘kaarsenwinkeltje’ LUZZ. Tijdens de pandemie heb ik allerlei activiteiten uitgeprobeerd. Zo ben ik deze blog begonnen, heb ik tie dye shirts gemaakt en ben ik kaarsen gaan maken. Dit laatste vond ik heel leuk om te doen. Zondag 4 juli heb ik mijn kleine kaarsenwinkeltje geopend op Etsy. Neem gerust een kijkje op de Insta pagina of in de Etsy shop van LUZZ!
 • Vakanties boeken
  Ik kom net terug van een heerlijke vakantie in Mallorca, maar ik kijk stiekem alweer uit naar de volgende. Ik vind het heerlijk om op vakantie te gaan. Sterker nog, ik leef hier echt voor. Ik word zo gelukkig van het ontdekken van nieuwe plekjes en nieuwe culturen. Dit wil ik nog veel en veel meer gaan doen. Ik vind het dan ook zó fijn dat dit weer gewoon kan.
 • Nieuwe mensen ontmoeten
  Een tijdje geleden heb ik mijn oude Instagram account verwijderd en heb ik een nieuwe aangemaakt. Ik voelde niet de vrijheid om alles te posten wat ik wilde posten. Ik was altijd bezig met wat anderen ervan zouden vinden. Dit wilde ik niet meer, dus tijd voor een nieuw Instagram account. Op mijn nieuwe account voel ik deze vrijheid wel. En ik merk dat ik nu al in aanraking ben gekomen met zoveel lieve, leuke mensen. Mensen die mij inspireren, supporten en begrijpen. Love it!
 • Veel tijd investeren in mijn blog
  Ik heb mijn blog een klein beetje verwaarloosd de afgelopen maanden. Normaal gesproken komen er altijd twee posts per week online, maar ik kreeg dit gewoon niet voor elkaar. Mijn motivatie was iets minder en ik had weinig inspiratie. Mijn motivatie is nu weer toegenomen én daarmee ook mijn inspiratie. Ik snap nu niet hoe ik een maand geleden geen inspiratie had. Maar ik ben in ieder geval blij dat het terug is, want ik heb het wel gemist!
 • Terrassen met vrienden en familie
  Tijdens de pandemie sprak ik eigenlijk alleen mijn close-friends en mijn familie. Ik heb dan ook het gevoel dat mijn band nog hechter is geworden met deze mensen. Er waren natuurlijk ook geen prikkels van buitenaf die de vriendschappen konden beïnvloeden. Either way ben ik heel dankbaar voor alle lieve mensen om mij heen die mij altijd supporten en voor mij klaarstaan. Nu het weer kan, heb ik dan ook heel veel zin om lekker te gaan terrassen en een hapje te gaan eten met hen. Want dat is voor mij persoonlijk écht genieten.
 • Festivals bezoeken
  Afgelopen weekend heb ik mijn eerste festival na anderhalf jaar bezocht. Het testen was een drama, zaterdag was het echt honden weer, overal lag modder en de kluisjes waren op. Maar dit alles mocht de pret niet drukken. Want kom op, we mochten eindelijk weer. Ik heb daarom heerlijk wat regendansjes gedaan met een drankje. En ik kijk enorm uit naar alle festivals waar ik deze zomer nog heen ga!

Wat zijn jouw geluksmomenten deze zomer?

Yaika Tak
Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 11 juli 2021 / 21:28

  Het is zo belangrijk om te focussen op het positieve inderdaad! Wat leuk ook dat je een eigen kaarsenbedrijf bent begonnen, ze zien er echt heel leuk uit. Ik wil deze zomer ook echt meer tijd besteden aan mijn blog, lekker genieten van terrasjes en de kleine momentjes meer waarderen 🙂

 2. 12 juli 2021 / 17:13

  Die lijstjes zijn idd zo dankbaar. Geven je terug wat overzicht in je eigen mindset zodat je wat energie kan halen uit de positieve dingen. Heel veel succes met de kaarsen en wat leuk dat je hierin gestart bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.