Mijn favoriete witte fashion musthaves van dit moment

Mijn favoriete witte fashion musthaves van dit moment

Veel werkende studenten gebruiken deze tijd om lekker veel te sparen. Je kunt je geld immers niet aan veel dingen uitgeven. In tegenstelling tot anderen, is deze tijd voor mij juist heel gevaarlijk. Door een overschot aan tijd, struin ik dagelijks alle webshops af. Normaal gesproken draag ik voornamelijk veel zwarte kleding. Laatst daagde ik mezelf, uit pure verveling, uit om alleen maar kleurrijke kleding in mijn (online) winkelmandje te gooien. Ik kwam er al snel achter dat dit moeilijker was dan ik dacht. Daarentegen vond ik wel veel leuke witte fashion items. Het werden er op een gegeven moment zoveel dat ik een selectie heb gemaakt van de leukste witte fashion musthaves. Are you ready to go all white?

Tops

Witte tops zijn eigenlijk veel te gevaarlijk voor een onhandige meid zoals ik. Voor een 21-jarige gebeurt het mij nog te vaak dat er eten beland op mijn kleding, wat ik er vervolgens niet meer uit krijg. Toch zag ik een paar heel leuke witte tops voorbij komen. Ik ben echt weg van crop tops of cropped truien. Ze zijn net wat bijzonderder dan een gewoon hemdje of een gewone trui. Nu zijn crop tops niet zo geschikt voor werk (ligt eraan wat voor werk je doet) en school. Gelukkig hebben we nu genoeg vrije tijd 24/7 croptops te dragen. Daarnaast is een off-shoulder truitje ook altijd een goede keuze.

Accessoires

Ik ben gek op accessoires. Persoonlijk draag ik vaak basic outfits. De accessoires zijn vaak de dingen die mijn outfit maken. Ik vind bucket hats echt een van de leukste accessoires van dit moment. Als ik ze zie, krijg ik meteen zin in het festival seizoen (die op hoop van zegen wel doorgaat). Daarnaast ben ik al een tijdje aan het nadenken over een grote aankoop, namelijk: de Off-White riem. Hij is dan misschien niet wit, maar wel van Off-White (oh man, wat slecht dit haha). Ik vind hem eigenlijk echt veel te duur, maar ik zou hem wel op veel outfits aan dragen. Ook zou de riem een echte eyecatcher zijn op veel witte outfits. Daarnaast wil ik stiekem eigenlijk ook wel een keer een echt designer item kopen. Hmm, let’s go (Off-)White or not?

Witte fashion musthaves | Yaika Tak
  1. Hvisk Cayman crossbodytas | 2. NA-KD BABYLOCK OFF SHOULDER | 3. New Look Cuffed Joggers |4. Off-White riem| 5. Missguided FUNNEL NECK CROP JUMPER |6. Tommy Jeans hoed| 7. Urban Classics top | 8. YUNG-1 TORSION SYSTEM RUNNING-STYLE SHOES |

Broeken

Wellicht ben ik beïnvloed door mijn lichtelijk obsessie met de Kardashians, maar ik vind ‘joggers for casual‘ de beste trend ever. Het is, naar mijn mening, de meeste comfortabele trend van het afgelopen decennia. Daarnaast vind ik het ook nog eens enorm fashionable. Zo kun je de joggers combineren met een coltrui body, leuke sneakers en je bent ready to go. Ook voor een stedentrip of andere reisjes is deze outfit erg geschikt. Het idee dat het ein-de-lijk een soort van geoorloofd is om anytime and anywere joggers te dragen, vind ik echt top. Een witte jogger kon dan ook niet ontbreken in dit lijstje van witte fashion musthaves.

Schoenen

Als ik in mijn eigen garderobe kijk, zie ik vooral veel witte sneakers staan. Dit vind ik persoonlijk de belangrijkste witte fashion musthave. Vroeger heb ik de Stan Smith’s van Adidas heel veel gedragen. Tegenwoordig heb ik mijn witte Nike Air Force sneakers vaak aan. Welke sneakers ik graag nog zou willen hebben? Dat zijn de Adidas Yung 1 sneakers (zie op de afbeelding hierboven). Veel mensen vinden het lompe, grote schoenen, maar ik vind ‘oversized’ sneakers heel erg nice. Daarnaast zou ik graag ook nog een keer witte lak laarsjes kopen.

Wat zijn jouw favoriete witte fashion musthaves?

Liefs, Yaika

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 28 april 2020 / 14:10

    Wat een mooi lijstje! Ik heb eigenlijk niet veel witte items in mijn kast. Ik heb een bleke huid en daardoor grijp ik niet zo snel naar witte kleding. Witte sneakers zijn dan wél weer helemaal mijn ding. Vooral Adidas sneakers zijn hier favoriet!

  2. 3 mei 2020 / 13:57

    Die tas is echt prachtig! Ik heb weinig witte items in mijn kledingkast hangen, aangezien ik het niet top vind staan met mijn lichte huidskleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.