Mijn favoriete make-up producten van dit moment

favoriete make up producten

Highlighters, foundations, concealers, liquid lipsticks. Voor de corona-periode uitbrak kon ik er niet genoeg hebben. Maar dat veranderde 360 graden tijdens de pandemie. We zaten altijd binnen en ik vond het onzinnig om hier tijd aan te besteden. Bovendien is het ook gewoon lekker om geen make-up op je gezicht te hebben. De laatste tijd vind ik het, in tegenstelling tot de afgelopen twee jaar, weer helemaal leuk om mijn make-up te doen. Ik kan er echt weer van genieten om af en toe helemaal uit te pakken. Ik heb mijn beautystash dan ook behoorlijk aangevuld. De hoogste tijd voor een lijstje met mijn favoriete make up producten van dit moment!

1. Mac Cosmetics – Studio Waterweight SPF 30 Foundation (NW18)

Als jaren zweer ik het bij deze foundation van Mac Cosmetics. Ik denk oprecht dat ik hem de afgelopen 5 jaar aan een stuk door gebruikt heb. Als je op zoek bent naar heel dekkende foundation, is dit misschien niet de juiste. Maar voor mijn huid dekt hij precies genoeg. Bovendien voelt hij niet dik aan en is hij niet vettig. Ik breng de foundation zelf altijd aan met een beautyblender. Ik maak deze altijd best wel nat, zodat ik de foundation goed kan blenden met mijn huid.

2. Maybelline – Eraser

Bij deze concealer van Maybelline kan ik beter vragen: wie heeft hem niet? Volgens mij is dit al jarenlang één van de bekendste concealers die er bestaat. Ik gebruik hem nu zo’n twee jaar en ik vind het een prima concealer. Hij dekt goed en hij is veel kleuren beschikbaar. Zo heb ik ook een donkere versie, die ik soms gebruik om te contouren. Wat ik ook heel fijn vind, is de prijs én het feit dat hij gewoon verkrijgbaar is bij de Kruidvat!

favoriete make up producten

3. Benefit – Groof Proof Brow Pencil (kleur 3.5)

Persoonlijk houd ik van redelijk natuurlijke wenkbrauwen. Ik vind het leuk om ze wat in te kleuren en te fine-linen. Maar ik houd niet van heel dikke, getekende wenkbrauwen. Daarvoor is het brow bar pencil van Benefit echt perfect. Je kunt er namelijk zelf heel gemakkelijk wat haartjes bijtekenen en aandikken. Hij is misschien wat aan de prijzige kant, maar ik moet zeggen dat ik met de vorige bijna één jaar gedaan heb. Je kunt er dus erg lang mee doen. Hij krijgt van mij een 10/10 en ik kan niet meer zonder.

4. Hema – eyebrow gel (brown)

Naast het potlood van Benefit gebruik ik ook al jaren de wenkbrauwgel van de Hema. Je hebt deze in verschillende kleuren. Daarnaast heb je ook nog een kleurloze variant van de wenkbrauwgel. Zelf gebruik ik altijd de bruine variant. Dit handig voor de dagen als ik geen tijd heb om mijn wenkbrauwen bij te werken met het potlood van Benefit. De wenkbrauwgel van de Hema is echt prima en hij behoort al jaren tot een van mijn favoriete make up producten. Bovendien is het een héél leuke prijs voor een goed product!

5. NARS – blush (orgasm)

Onlangs zag ik deze blush tien keer voorbijkomen op mijn foryou-page op TikTok. Hoogstwaarschijnlijk kwam dit omdat ik de filmpjes langer keek en het algoritme het vervolgens voorschotelde. Maar zo zag ik het niet, ik zag het als een teken van boven om de blush te kopen. Tiktok laat me serieus nog een keer failliet gaan, aangezien ik telkens zwik voor dit soort producten. Enfin, uiteraard heb ik de NARS blush (kleur orgasm) besteld. En eerlijk, hij is oprecht net zo fantastisch als ze beweren. Hij is dekkend, niet té roze en er zit een kleine glitter in. Deze kleine glitter zorgt ervoor dat je geen highlighter meer hoeft te gebruiken, ideaal!

favoriete make up producten

6. Too Faced – Better Than Sex mascara

Vier jaar lang had ik wimperextensions, waardoor ik nooit mascara op hoefde te doen. Aan het begin van pandemie besloot ik om mijn wimperextensions eraf te halen. Ik was er ineens helemaal klaar mee. Bovendien zou niemand ze meer zien, aangezien het leven zich binnenshuis afspeelde. Op het begin had ik écht geen wimpers meer. Veel schoonheidsspecialistes zeggen dat je eigen wimpers niet beschadigen. Dit is een leugen, ik had namelijk geen wimper meer over. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ze énorm mooi zijn terug gegroeid. Ik heb nog nooit zulke mooie wimpers gehad van mezelf. Ik was in het begin op zoek naar de perfecte mascara en ik heb er heel wat uitgeprobeerd. Uiteindelijk stuitte ik op de Better Than Sex mascara van TooFaced. Dit is wat mij betreft echt de beste mascara ooit. Hij separeert mooi, hij geeft volume en je krijgt hem er gemakkelijk af. Echt een aanrader!

7. Fenty Beauty – lip balm (cocoa drizzle)

Vroeger had ik altijd, maar dan ook echt altijd, een kleurtje op mijn lippen. Vaak waren het matte liquid lipsticks. Zo was de lipkit Dolce K van Kylie Cosmetics echt mijn favoriet. Dit is de eerste lipstick die ik echt helemaal opgemaakt heb. Tegenwoordig heb ik eigenlijk altijd alleen maar purol op mijn lippen. Tot het moment dat ik op de lip balms van Fenty Beauty stuitte in de Sephora in Düsseldorf. Ik ben gegaan voor de kleur cocao drizzle, deze heeft een bruinige gloed. Sindsdien gebruik ik deze lip balm dagelijks. Hij is heel zacht, blijft lang zitten en geeft net iets extra’s in vergelijking tot gewone lip balmen zoals Purol. Echt een aanrader.

Wat zijn jouw favoriete make up producten?

Yaika Tak

Dit artikel bevat affiliate links. Wil je hier meer over weten? Check dan mijn disclaimer!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 2 april 2022 / 09:02

    De blush van NARS is al jaren mijn favoriet. Daarnaast ben ik ook dol op de concealer van Maybelline =).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.