Dit zijn mijn 5 favoriete reality shows van 2021

reality shows

Het is misschien wel mijn allergrootste quilty pleasure: reality shows. Ik vind het heerlijk om een kijkje te nemen in iemand anders zijn leven. Hoe verder dat leven van mijn eigen leven staat, hoe leuker ik het vind. Juist omdat ik vaak nadenk over diepere onderwerpen, vind ik het heerlijk om me te verliezen in een slechte reality show. Het is voor mij het ultieme relaxmoment. Daarom deel ik vandaag mijn vijf favoriete reality shows van 2021.

1. Temptation Island USA

Yes, we beginnen meteen met een knaller: Temptation Island. Ik denk niet dat ik dit programma nog een verdere introductie hoef te geven. Ik moet wel zeggen dat ik de Amerikaanse versie zó veel leuker en beter vind dan de Nederlandse versie. In Nederland is alles vaak zo plat en lomp. In Amerika komt er echt meer psychologie bij kijken en zie je mensen echt groeien. Daarom raad ik het iedereen aan de Amerikaanse te gaan kijken. Op videoland zijn momenteel drie seizoenen te vinden.

2. Keeping Up With The Kardashians

Keeping Up With The Kardashians behoort sowieso tot mijn favoriete reality shows. Ik vind de hele familie namelijk top. Dit is misschien wat tegenstrijdig met mijn idealen, maar ik kan er zo van genieten. Juist omdat ze zo’n onvoorstelbaar leven hebben, vind ik het enorm leuk om te kijken. Daarnaast laten de vijf zussen echt heel veel van hun leven zien. De eerste twee seizoenen staan op Netflix en seizoen 14 tot en met 18 staan op Videoland. Je kunt alle seizoenen ook bekijken via de reality streamingsdienst Hayu.

reality shows

3. The Real Housewives of Beverly Hills

Dit is officieel de meest dramatische show ever. En ik vind het fantastisch. In The Real Housewives Of Beverly Hills worden vijf á zes vrouwen gevolgd die in de befaamde wijk wonen. De vrouwen wonen in de meest absurde huizen, geven de meest extravagante feesten en maken ruzie over letterlijk alles. De cast wisselt bijna elk seizoen, aangezien er altijd wel een paar ruzie hebben en niet meer terugkeren. Ik vind het vooral leuk vanaf seizoen drie, aangezien de Nederlandse Yolanda Hadid (moeder van Gigi, Bella en Anwar) te zien is in de serie. De eerste vier seizoenen staan op Netflix. Wil je de hele serie zien? Dan kun je wederom terecht bij Hayu.

4. Ex On The Beach (UK)

Ook Ex On The Beach kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Het huidige Nederlandse seizoen laat ik even achterwege. Deze gaat namelijk echt helemaal nergens over. Ik vind de Britse versie dan ook een stuk leuker. Het blijft reality en drama, maar het is niet zo mega lomp. In de Britse variant gaan ze ook kijken of ze nog verliefd kunnen worden op hun ex. Ex On The Beach UK kun je terugkijken op Videoland.

reality shows

5. Love Island (UK)

I’ve got a text! Als je de serie al wel eens gezien hebt, weet je precies wat deze zin betekent. Ik kijk de Britse versie van Love Island echt al jaren. In Love Island worden er singles voor zes weken in een villa opgesloten en krijgen ze de taak om ware liefde te vinden. In de tussentijd kunnen mensen thuis stemmen wie ze in de villa willen houden en wie niet. Ik raak het ook nooit echt uitgekeken. Ik vind de Britse variant de leukste, maar ik moet zeggen dat ik de Nederlandse ook niet verkeerd vind. Love Island UK begint weer in juni. Ik kijk ernaar uit!

Heb jij in 2021 al naar reality shows gekeken?

Yaika Tak
Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 17 mei 2021 / 15:31

    Haha, ik ben meer van dingen als First Dates, lekker ongemakkelijke situaties ;D

  2. 21 mei 2021 / 13:18

    Ik hou echt van Love Island, echt een serie om lekker met verstand op 0 weg te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.