Cadeautip voor de feestdagen: gegraveerde ringen van KAYA Sieraden

KAYA sieraden

Eerder benoemde ik het al: de decembermaand is in aantocht. Dit betekent dat er vele cadeaus ingeslagen moeten worden. Ik wil jullie hier graag een handje bij helpen. De aankomende maand zal ik dan ook verschillende cadeautips met jullie delen. Wat het altijd goed doet tijdens de feestdagen zijn sieraden. Een sieraad is iets wat altijd leuk is om te krijgen, maar niet iets wat je snel voor jezelf koopt. Het perfecte cadeau dus. Wel kan het moeilijk zijn om dit kopen, aangezien het vrij persoonlijk is. Hier ga ik je een handje bij helpen. Van KAYA Sieraden heb ik onlangs een heel mooi sieraad uit de dames collectie mogen ontvangen. Ik heb gekozen voor de gepersonaliseerde ring. Het feit dat zij jouw eigen gekozen letters in de ring graveren, vind ik helemaal top. Ik ben hier heel blij mee én wellicht kun jij hier ook iemand heel blij mee maken. You can never have enough jewellery, right?

KAYA Sieraden

Eerst vertel ik graag wat meer over het sieradenmerk KAYA. Het begon allemaal in 2012 toen Tanja’s vijf jarige dochtertje een matchend sieraad met haar moeder wilde. Zij wilde dit, zodat iedereen kon zien dat ‘ze bij elkaar horen’ (heel cute, smelt). Echter was deze zoektocht moeilijker dan verwacht: ze waren namelijk onvindbaar. Dit bracht Tanja op een idee: ik ga ze zelf maken. Dit was het begin van KAYA sieraden. Inmiddels is KAYA uitgegroeid tot een waar sieradenmerk met een groot en divers aanbod aan sieraden.

KAYA sieraden

Giving Back project

Wat ik persoonlijk heel goed vind aan deze webshop, is dat zij gekoppeld zijn aan een stichting genaamd Eduki. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen in Gambia voor een jaar lang naar school kunnen gaan. Voor ieder sieraad wat KAYA verkoopt, gaat er een deel naar Eduki. Een keer per jaar wordt er een donatie gedaan aan de stichting. Tanja wil de wereld iets beter achter te laten, dan hij nu momenteel is. Ik vind dit een mooi initiatief én ik vind het ook belangrijk dat commerciële bedrijven hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Good job!

Het aanbod van KAYA sieraden

KAYA sieraden heeft een enorm groot aanbod. Naast ringen, verkopen zij vele kettingen, oorbellen en armbanden. Ook kun je losse bedels kopen, zodat je deze zelf aan een ketting of armband kunt rijgen. Daarnaast verkoopt KAYA speciale sieraden voor allerlei gelegenheden. Denk hierbij aan: bruiloften, babyshowers én communies. Als je dus een keer een uniek of betekenisvol cadeau nodig hebt voor een speciale gelegenheid, raad ik je zeker aan om even een kijkje te nemen op de website van KAYA sieraden.

KAYA sieraden

Gepersonaliseerde Zilveren Zegelring met Initialen

Zoals ik eerder al liet vallen, heb ik gekozen voor de gepersonaliseerde zegelring. Ik heb er mijn eigen initialen ‘Y|T’ in laten graveren. Je kunt kiezen uit één, twee, drie of vier tekens. Daarnaast is het ook mogelijk om er verschillende tekens in te laten graveren. Zo kun je bijvoorbeeld een hartje, sterretje of het infinity in je sieraad laten graveren. Ik heb gekozen voor een zilveren ring, maar hij is ook beschikbaar in het goud. De ring is verkrijgbaar voor €44,90 én je hoeft niet te betalen voor de verzendkosten, aangezien hij als brievenbus pakketje verzonden kan worden.

Wat vind jij van de gepersonaliseerde ringen van Kaya Sieraden?

Yaika Tak

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking én bevat producten die ik gekregen heb. Volg je mij al op Instagram of Facebook?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.