5 x de leukste herfstdecoratie van 2022

herfstdecoratie

Yes, het is eindelijk tijd voor de herfst. Ik vind het zo heerlijk om in Nederland te wonen, aangezien we alle seizoenen écht meemaken. Inmiddels heb ik het namelijk helemaal gehad met de extreme hitte. Ik kan dan ook niet wachten tot de herfst echt begint. Natuurlijk spenderen we het grootste gedeelte van de herfst binnenshuis. Daarom is het belangrijk (en vooral leuk) om binnenshuis ook een herfstsfeer te creëeren. Ik deel hieronder mijn favoriete herfstdecoratie van 2022 met jullie!

1. Geurkaars kaneel

We beginnen meteen mijn favoriete woondecoratie: de geurkaars. Ik vind dit echt dé allerleukste herfstdecoratie. Als ik namelijk aan de herfst denk, denk ik meteen aan zo’n regenachtige, druilerige dag. En dan zijn kaarsen wat mij betreft echt een must. In de herfst heb ik meestal geurkaarsen met een kaneelgeur. Dit is voor mij de ultieme herfstgeur én dus een echte aanrader!

Hier vind je deze leuke herfstdecoratie:

2. Pompoenen

Als je herfst zegt, zeg je automatisch ook het woord pompoen. We associëren de herfst nu eenmaal met pompoenen. Nu zijn ze heerlijk om te eten (bijvoorbeeld als pompoensoep), maar ze zijn ook heel leuk als decoratie in je woning. Hoe kun je pompoenen stylen? Ik maak zelf vaak een plankjes/schalen met herfstblaadjes, dennenappels, kaarsjes én pompoenen. Deze zet ik vervolgens als pronkstuk op tafel. Ook op plekken als de toilet kun je leuke herfstdecoratie wegzetten.

Hier vind je deze leuke herfstdecoratie:

herfstdecoratie 2022
Linkjes naar de producten staan in de tekst.

3. Oranje/bruine/gele dekens en kussens

Herfstkleuren zijn natuurlijk oranje, donkergeel en bruin. Uiteraard kun je niet ieder seizoen nieuwe meubels kopen in de herfstkleuren. Daarom zijn accessoires ideaal om je woning herfstproof te maken. Dit doe ik vaak door middel van dekens en kussentjes. Ik breng mijn dagen dan ook het liefst door onder een dekentje met een goede Netflix serie. Wat bovendien een voordeel is, is dat je de dekens en kussentjes na de herfst gewoon weer kunt opbergen. Zodat je ze het jaar erna weer kunt (her)gebruiken.

Hier vind je deze leuke herfstdecoratie:

4. Grote mokken

Nummer 4 is een functionele woonaccessoire. Zelf kan ik niet genoeg mokken hebben. Het is bij mij zo erg dat ik er eigenlijk geen plek meer voor heb in mijn keukenkastjes. Toch blijft het leuk om ieder jaar nieuwe mokken te kopen. De herfst is wat mij betreft het theeseizoen. En daarom zijn grote mokken echt een musthave. Bovendien kun je ze ook leuk stylen in je woning. Zo kun je ze bijvoorbeeld wegstallen op een keukenkastje of op een keukenplank als eyecatcher.

Hier vind je deze leuke herfstdecoratie:

5. Aesthetic kaarsen

Yes, het is inmiddels geen geheim dat ik énorm van kaarsen houd. Naast geurkaarsen vind ik figuurkaarsen ook een must voor de herfst. Je hebt namelijk tegenwoordig kaarsjes in de vorm van pompoenen, spookjes en herfstblaadjes. Maar ook okergele, bruine en donkerrode kaarsen vind ik mooi als herfstdecoratie. De bubble kaars in één van de herfstkleuren is mijn persoonlijke favoriet. Bovendien leuk om op een plank of schaal te zetten!

Hier vind je deze leuke herfstdecoratie:

Welke herfstdecoratie mag in 2022 niet ontbreken in jouw woning?

Yaika Tak

Dit artikel bevat enkele affiliate links. Wil je hier meer over weten? Check dan mijn disclaimer!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.