Samenwerken

Voor bedrijven

Ik sta altijd open voor een samenwerking. Sterker nog, ik vind het enorm leuk om samen te werken met u als bedrijf of organisatie! De enige voorwaarde die ik heb, is dat de samenwerking moet passen bij mijn blog en mijn idealisme. Door mijn creatieve en open blik is er echter vaak wel iets mogelijk. Daarnaast is er ook veel mogelijk betreft de vorm van de samenwerkingen. Denk hierbij aan reviews, winacties en advertorials. De samenwerkingen zullen altijd gebaseerd zijn op mijn eerlijke mening. Heb je interesse? Dan kun je mailen naar info@yaikatak.nl of je kunt het onderstaande contactformulier invullen.

Voor de medeblogger

Naast mijn eigen blog, vind ik het ook leuk om artikelen te schrijven voor andere websites en blogs. Het enige wat ik ervoor terug vraag, is een do-followlink. Ik heb al een aantal gastartikelen mogen schrijven voor verschillende blogs. Wil jij een gastartikel of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via de mail info@yaikatak.nl of vul het contactformulier in.

Voorbeeld van gastartikelen:
Vijf pedagogische series die jij gezien moet hebben
Ik stel je voor aan Yaika Tak
Vijf series en films die ons een kijkje geven in veelbesproken, inspirerende wijken

Voor de lezer

Wil je een persoonlijk berichtje achterlaten, heb je feedback of heb je vragen over een bepaald artikel? Dan kun je dit mailen naar info@yaikatak.nl of je kunt het onderstaande contactformulier invullen. Alle berichtjes zijn altijd welkom!

Contactformulier