Bij deze 5 shops vind jij de perfecte joggingbroek

joggingbroeken

Tegenwoordig zie je het steeds vaker in het straatbeeld: joggingbroeken for casual. Ik schreef al eerder over deze trend en ik ben hier dan ook een groot voorstander van. Een joggingbroek is mega comfortabel en ik vind het persoonlijk ook nog fashionable, mits je het natuurlijk goed combineert en stylt. Een jogger is niet geschikt voor iedere gelegenheid. Voor bepaalde beroepen zou ik het ook zeker niet aanraden, maar voor in je vrije tijd vind ik het een super leuk item. Toen de quarantaine tijd begon, ben ik op zoek gegaan naar de perfecte joggingbroek. Ik vond het echter super moeilijk om een goede, mooie, oversizede jogger te vinden. Na lang zoeken, had ik ze dan eigenlijk gevonden. Ik wil jullie het zoeken besparen én daarom heb ik hier alle mooie joggers op een rijtje gezet. Time to get comfortable!

Disclaimer: Ik ben mezelf de laatste tijd steeds meer aan het verdiepen in duurzame kleding. Ik probeer daarnaast ook steeds minder kleding te kopen bij de grote kledingketens. Ik heb voor dit item een uitzondering gemaakt.

Urban Outfitters

Ik ben groot fan van de joggingbroeken van Urban Outfitters. Zij hebben een eigen lijn ontwikkeld, genaamd ‘Iets Frans’. Deze kledinglijn bestaat uit een lijn vol toffe joggers, truien en andere topjes. Ook heb je bij iedere joggingbroek een bijpassende top of trui. Je kunt hier dus ook een heel pak van bestellen. Ik heb zelf twee joggingbroeken besteld: een groene & een grijze. Bij de groene joggingbroek heb ik ook de bijpassende trui gekocht. Ik ben hier super blij mee. Een nadeel is de prijs, de joggers hier kosten €45.

Zeeman

Ja, je leest het goed. De zeeman heeft super toffe joggingbroeken voor maar €7,99 . Dat is echt geen geld. Wel moet je de joggingbroeken shoppen bij de mannenafdeling. Op zich geen probleem, alleen soms zit het kruis een beetje raar. Ik heb hem zelf ook in een maatje groter gekocht, omdat ik het oversizede effect tof vind. De joggingbroek van de Zeeman is dik gevoerd én is dus ook lekker warm. Ik ben erg tevreden over deze joggingbroek voor deze prijs.

Goose & Gander

Ik vind Goose & Gander persoonlijk een super tof merk. Het Engelse kledingmerk verkoopt namelijk enkel en alleen unisex kleding. Dit is kleding die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Daarnaast vind ik de fits echt perfect. Ik houd namelijk van joggers die oversized vallen. Momenteel verloopt de verzending door de coronacrisis alleen wat minder. Ik heb mijn bestelling dan ook nog niet binnen én ik wacht al zeven weken. Wel wordt hierover goed gecommuniceerd.

Boohoo

Ik heb hier zelf geen jogger gekocht, maar ik heb hier wel goede dingen over gelezen in de Facebook groep Fadim’s Beautyspace. Boohoo heeft een enorm groot aanbod én de prijzen liggen tussen de €10 en €20. Een nadeel vind ik het retourbeleid van Boohoo. Als je het product terug wilt sturen, moet jij de verzendkosten betalen. Deze verzendkosten zijn vaak rond de €12, omdat je het naar het Verenigd Koninkrijk moet sturen. Héél jammer.

Bershka

Bershka gaat altijd met de trends mee én dus ook met deze trend. De kwaliteit van Bershka is niet fantastisch, maar het gaat vaak wel mee zolang de trend duurt. Het leuke van de Bershka vind ik dat ze altijd hun eigen turn en twist geven aan trends. Zo verkopen zij niet alleen eenkleurige joggers, maar ook joggers met andere stofjes, printjes en fits. Als je op zoek bent naar een jogger, kun je hier zeker een kijkje gaan nemen.

Wat vind jij van de joggingbroeken trend?

Liefs, Yaika

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 10 juli 2020 / 11:08

  Ik ben dol op een joggingbroek, je kunt ze op zo veel manieren dragen! Zelfs met een paar hakken.

  • yaikatak
   Auteur
   10 juli 2020 / 16:48

   Ja, precies! Tegenwoordig zie je dat ook steeds vaker en wordt het meer ‘geaccepteerd’. Love the trend!

 2. 10 juli 2020 / 11:20

  Ik zoek ook nog steeds naar de juiste grijze trainingsbroek, maar ik ben al een tijdje aan het zoeken.

  • yaikatak
   Auteur
   10 juli 2020 / 16:48

   Ah, wat toevallig. Deze vijf shops zijn zeker een aanrader wat joggingbroeken betreft. En ze zitten héér-lijk!

 3. 10 juli 2020 / 14:34

  Leuke outfit! Mij zou dit echt niet staan, helaas haha. Maar bij jou staat het echt leuk! ♡

  • yaikatak
   Auteur
   10 juli 2020 / 16:50

   Ah wat lief, dank je wel! Een joggingbroek voor een lekkere chille zondagmiddag is anders ook een aanrader :)!

  • 13 juli 2020 / 09:57

   Wat ziet der mooi uit. Maar ik zelf zie me nog niet zitten in een joggingbroek…. Mijn zoon die draag dat het wel liefst, zelf zo een korte broek vind hij super.

 4. 14 juli 2020 / 16:03

  Ik koop bewust geen kleding bij deze shops ivm fast fashion. Zelf heb ik een heerlijke joggingbroek gescoord bij Goat and Organic Apparel.

  • yaikatak
   Auteur
   14 juli 2020 / 22:03

   Wat goed! Thanks voor deze tip, ga er zeker even een kijkje nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.