About Me

Hi!

Om te beginnen vind ik het enorm leuk dat je op mijn stukje van het internet terecht gekomen bent. Mijn naam is Yaika en ik ben (nog) een student Communicatie. Tijdens mijn studie ontwikkelde ik een liefde voor schrijven, wat uitte in deze blog.

Wat kun je vinden op mijn blog? Het is een persoonlijke blog, dus ik schrijf over alles wat ik interessant vind. Nu heb ik erg veel interesses. Ik luister veel muziek en ik ben dan ook vaak te vinden op festivals en concerten. Shoppen (en fashion) is mijn andere grote hobby. Daarnaast kijk ik veel series, films en documentaires in mijn vrije tijd. Ook vind ik het kopen en testen van nieuwe beauty producten altijd erg leuk.

Maar naast beauty, fashion en lifestyle heb ik ook een hele andere kant. De wereld waarin we momenteel leven vind ik erg interessant. Ik kan me dan ook verdiepen in allerlei controversiële onderwerpen. Ik wil me het liefst overal in verdiepen, want ik wil overal een eerlijke objectieve (voor zover dat kan) mening over kunnen vormen. Deze mening wil ik altijd baseren op informatie en kennis. Ik denk dat je als mens altijd kunt blijven leren. Als je veel weet, weet je namelijk ook dat je nog heel veel dingen niet weet.

Diversiteit is een onderwerp wat mij persoonlijk aanspreekt en waar ik graag over schrijf. Ik vind het ook belangrijk om hierover te schrijven en mensen te informeren over de wereld van nu.

Daarnaast vind ik dat we in een grappige maatschappij leven. Het is een cirkel bestaande uit enkel verwachtingen. Er wordt verwacht dat we werken, een goede opleiding volgen, een leuk sociaal leven hebben, gezond eten én ook nog is drie keer per week naar de sportschool gaan. Gelukkig weten we ook allemaal dat dit niet de realiteit is. Toch willen we wel dat andere mensen denken wij dat dit perfecte leven leiden, dus doen we alsof. Ik betrap mezelf erop dat ik hier onbewust ook doodleuk aan meedoe. Ik wil dat deze blog een weerspiegeling van de werkelijkheid van mijn leven wordt. De échte werkelijkheid.

Bij deze wil ik je veel leesplezier wensen. Heb je feedback op een artikel of wil je me een berichtje sturen? Check dan mijn contactpagina.

Liefs Yaika